tkrap 0 Adaugat pe 21 Aprilie, 2009 vand kawa 636 2004 pentru circuit 20000 km carene cruciata, slickuri,amortizoare ohlins, evacuare full micron, pregatita de circuit vanduta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristifak 1 Adaugat pe 21 Aprilie, 2009 frumos sa te mai intreb de acte la banii astia ? daca reusesc sa scap de masina ai un cumparator la ea bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 22 Aprilie, 2009 merci, sa fie Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 17 Mai, 2009 up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 29 Mai, 2009 up up mobra asteapta un nou stapan care stie sa toceasca slidere Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Luci03 0 Adaugat pe 30 Mai, 2009 De ce nu e inmatriculata ? si de ce nu se poate inscrie ? Sper sa fac rost de bani cam intr-o luna de zile , daca nu o vinzi e a mea. Are vreo problema ? cutia are ceva ? kawasaki stiu ca au mai avut probleme la cutie cu treapta a2a. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gsxr_maniac 1 Adaugat pe 30 Mai, 2009 De ce nu e inmatriculata ? si de ce nu se poate inscrie ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tkrap 0 Adaugat pe 3 Iunie, 2009 De ce nu e inmatriculata ? si de ce nu se poate inscrie ? Sper sa fac rost de bani cam intr-o luna de zile , daca nu o vinzi e a mea. Are vreo problema ? cutia are ceva ? kawasaki stiu ca au mai avut probleme la cutie cu treapta a2a. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri