s2pro 0 Adaugat pe 23 Aprilie, 2009 Salut, acum citeva zile m-am luat un DR 650 si caut enduristi din Iasi pentru eventuale plimbari, trasee. YM: chris_pop_ro George: 0741.177.838 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
orestte 5 Adaugat pe 22 Septembrie, 2010 x-enduro iasi 1 OCTAW78 reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adris 4 Adaugat pe 30 Iulie, 2011 Eu am un DRZ 400E si sunt la dispozitia oricarui deal doresti. Singura chestiune e faptul ca am "grajdul" in Vaslui, in rest , sunt dispus la orice coclaur! Am si un nr de tel, anume 0732077601. Adi. 1 OCTAW78 reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
orestte 5 Adaugat pe 1 August, 2011 pui motoru intr-o remorca sau dubita si vi sa te dai cu noi la iasi intr-un weekend 1 OCTAW78 reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adris 4 Adaugat pe 1 August, 2011 Nu-i nevoie de dubita, ca e inmatriculat Astept marturie despre locul faptei si vin sa fac cercetarea la fata locului Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
orestte 5 Adaugat pe 2 August, 2011 Nu-i nevoie de dubita, ca e inmatriculat Astept marturie despre locul faptei si vin sa fac cercetarea la fata locului noi ne anuntam iesirile aici cel mai bine sa dai un tel inainte 1 OCTAW78 reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri