hayosoo Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Scuze pt raspunsul intarziat..sunt ocupat cu punerea la punct a motoarelor.Desi sunt nou in bransa nu mai sunt chiar tanar ,as dori mai multe detalii despre cei din Slobozia.Pot sa-ti spun despre mine ca am ajuns motociclist prin concurs de imprejurari dar acum am o mare placere sa merg cu motoru`(asta cand functioneaza) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianrusu Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ciora a mers pesimson pana in2005(a luat "boala" de la mine)apoi si-a luat nipru si acum1an i-a ajutat D-zeu sa-si ia honda dominator.Gino,IJ pana in2005,apoi DRbig750(cred)dupa aia mai multe.Anul trecut a trecut pe BMWRS1150."Bursucul",IJ(festival ca si Gino)din2000 sau2001 nu-mi amintesc exact-acum2aniBANDIT1200.Mai avem un prieten in Tandarei care e pe Voshod de prin2002.Astazi inca merge cu el.Dupa cum vezi,toti am luat-o copacel-copacel,asa ca orice nou prieten care are si ceva caracter este bine venit.Am sa le cer acordul sa le dau id-urile,(sau dami-l pe al tau),sa va intalniti si poate faceti1-2MAI impreuna.Se intalnesc destul de des si cu baieti din CL.Din pacate n-am sa pot sa fiu cu voi-ma retine munca si 3000km(dus-intors +plimbari,vreo10mkm)si nu am atata timp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayosoo Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Ciora a mers pesimson pana in2005(a luat "boala" de la mine)apoi si-a luat nipru si acum1an i-a ajutat D-zeu sa-si ia honda dominator.Gino,IJ pana in2005,apoi DRbig750(cred)dupa aia mai multe.Anul trecut a trecut pe BMWRS1150."Bursucul",IJ(festival ca si Gino)din2000 sau2001 nu-mi amintesc exact-acum2aniBANDIT1200.Mai avem un prieten in Tandarei care e pe Voshod de prin2002.Astazi inca merge cu el.Dupa cum vezi,toti am luat-o copacel-copacel,asa ca orice nou prieten care are si ceva caracter este bine venit.Am sa le cer acordul sa le dau id-urile,(sau dami-l pe al tau),sa va intalniti si poate faceti1-2MAI impreuna.Se intalnesc destul de des si cu baieti din CL.Din pacate n-am sa pot sa fiu cu voi-ma retine munca si 3000km(dus-intors +plimbari,vreo10mkm)si nu am atata timp Multumesc pt acceptul tau!totusi nu ma vad in viitor pe un motor asa de mare(NU ASA CURIND)Boala asta ma atins si pe mine in sensul ca lucrez din greu la motoare (si e de munca nu gluma) ba chiar si fi-miu care face 16 ani in iunie se pregateste intens de A1 si nu mai are nicio placere la masini.Asa ca daca ar fi sa iau un motor trebuie sa iau un 125 pt baiat.Legat de 1,2 mai voi fi in Costinesti cu familia.Oricum voi ajunge sigur prin Slobozia destul de curind .iti dai seama cum o sa arat eu cu 'supermotoru"meu intre ei?Mama ce o sai mai ,umilesc"! Ciora a mers pesimson pana in2005(a luat "boala" de la mine)apoi si-a luat nipru si acum1an i-a ajutat D-zeu sa-si ia honda dominator.Gino,IJ pana in2005,apoi DRbig750(cred)dupa aia mai multe.Anul trecut a trecut pe BMWRS1150."Bursucul",IJ(festival ca si Gino)din2000 sau2001 nu-mi amintesc exact-acum2aniBANDIT1200.Mai avem un prieten in Tandarei care e pe Voshod de prin2002.Astazi inca merge cu el.Dupa cum vezi,toti am luat-o copacel-copacel,asa ca orice nou prieten care are si ceva caracter este bine venit.Am sa le cer acordul sa le dau id-urile,(sau dami-l pe al tau),sa va intalniti si poate faceti1-2MAI impreuna.Se intalnesc destul de des si cu baieti din CL.Din pacate n-am sa pot sa fiu cu voi-ma retine munca si 3000km(dus-intors +plimbari,vreo10mkm)si nu am atata timp Multumesc pt acceptul tau!totusi nu ma vad in viitor pe un motor asa de mare(NU ASA CURIND)Boala asta ma atins si pe mine in sensul ca lucrez din greu la motoare (si e de munca nu gluma) ba chiar si fi-miu care face 16 ani in iunie se pregateste intens de A1 si nu mai are nicio placere la masini.Asa ca daca ar fi sa iau un motor trebuie sa iau un 125 pt baiat.Legat de 1,2 mai voi fi in Costinesti cu familia.Oricum voi ajunge sigur prin Slobozia destul de curind .iti dai seama cum o sa arat eu cu 'supermotoru"meu intre ei?Mama ce o sai mai ,umilesc"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianrusu Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Nu motorul face omul...Noi respectam toti motorosii si iubim toate motoarele(mai ales pe cele vechi care ne-au facut ce suntem astazi).Mai demult,ne gaseam destul de des cu baietii de la voi;pe masura ce au "avansat"si si-au luat nasul la purtare,s-au dat singuri la o parte...In Slobozia am inteles ca sunt din ce in ce mai multi,dar nu toti sunt in acelasi grup(nu in"garda veche").Petrecere frumoasa de 1-2MAI,eu o sa lucrez,dar pe7-8-9Mai o sa fiu la ST-TROPEZ ptr deschiderea de sezon;n-o sa aiba acelasi farmec,dar asta e! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayosoo Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Nu motorul face omul...Noi respectam toti motorosii si iubim toate motoarele(mai ales pe cele vechi care ne-au facut ce suntem astazi).Mai demult,ne gaseam destul de des cu baietii de la voi;pe masura ce au "avansat"si si-au luat nasul la purtare,s-au dat singuri la o parte...In Slobozia am inteles ca sunt din ce in ce mai multi,dar nu toti sunt in acelasi grup(nu in"garda veche").Petrecere frumoasa de 1-2MAI,eu o sa lucrez,dar pe7-8-9Mai o sa fiu la ST-TROPEZ ptr deschiderea de sezon;n-o sa aiba acelasi farmec,dar asta e!va fi frumos chiar daca vremea se anunta destul de capricioasa.vor concerta f. multa trupe la obelisc.....bere sa fie!!!Am sa te tin la curent cu "desfasurarea evenimentelor".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianrusu Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Vad ca esti aici!! Nu dai si tu "buna ziua"?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts