emilio 2 Adaugat pe 26 Aprilie, 2009 Are parbrizul ciupit,telescopul drept un pic stramb si la carena fata are rupta o bucata care sustine oglinda.Motorul este cu 18000km reali in stare foarte buna.Daca am cerere mare ma apuc sa il dezmembrez.Spuneti doar ce aveti nevoie.0727364388 Pret informativ-farul 250 euro,cadrul600euro,motorul700 euro,roti fata spate cu cauciucuri aproape noi 300 euro neg. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bmc1976 0 Adaugat pe 27 Aprilie, 2009 salut.am vorbit cu tine pentru carena de zx9r cea de jos burta. cum o rezolvam? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
l.u.v 1 Adaugat pe 29 Aprilie, 2009 Eu vreau aripa fata.. Ce pret? Luigi Vicol Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emilio 2 Adaugat pe 4 Mai, 2009 Incep dezmembrarea daca gasesc sa dau moto sau cadrul si pana acum nu sunt cereri. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri