barbos_ghita 0 Adaugat pe 26 Aprilie, 2009 VAND SUZUKI GSX-R 600 K1 25000 km Inmatriculata PF Toba arrow Pret 3500 euro Tel 0744 599 779 SIMI Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XELIBRI2007 1 Adaugat pe 26 Aprilie, 2009 buna poze mai noi? ma intereseaza moto merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barbos_ghita 0 Adaugat pe 27 Aprilie, 2009 POZE NOI ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
XELIBRI2007 1 Adaugat pe 27 Aprilie, 2009 dupa cum vad e putin cazuta pe partea dreapta , cind am vb la telefon am fost asigurat ca este impecabila , chiar am spus ca nu vin de la 800 de km doar sa ma intorc inapoi de aia nu suntem noi nemti ......de aiai suntem romani ( neseriozitate) mullta sanatate Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barbos_ghita 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 motocicleta chiar arata foarte bine. zgarieturile au aparut dupa ce am vbt la tel. am scapat motorul pe loc, si s-a zgariat putin carena. nu-i vorba de seriozitate. pt asta se mai poate negocia la pret. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri