nihilist 0 Adaugat pe 28 Aprilie, 2009 Se poate strica o cutie de viteze(in sensul sa nu mai mearga bine) daca am schimbat din greseala din a 3-a intr-a 2-a in loc de a 4-a?... turometrul o urcat direct pe la 9000. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
calinpirotehnistul 57 Adaugat pe 4 Mai, 2009 Nu cred sa aiba ceva daca s-a intamplat numai un caz izolat... a fost frana de motor. Daca ai schimbat cu ambreiaj nu pateste nimic. Altii retrogradeaza si fara ambreiaj si n-au nimic cutiile. Ai dat drumul mai repede la ambreiaj si motorul s-a turat mai tare... practic ai retrogradat, ca si atunci cant vrei sa intri in depasire si retrogradezi ca sa ai acceleratie mai buna. Nare nici pe dracu' Numa bine' Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Armadyllo 5 Adaugat pe 4 Mai, 2009 Mai rau e cand treci peste N din 1 in 2 sau invers, in rest n-are nimic. La un moment dat schimbam si eu la TA fara ambreiaj, dar m-am lasat de sportul asta gandind ca ambreiajul nu a fost pus degeaba. Nu-ti face probleme daca s-a intamplat odata si nici ca motorul a urcat la 9000rpm. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nihilist 0 Adaugat pe 13 Mai, 2009 Ok, mersi de raspunsuri. Am intrebat pentru ca, uneori, cand schimb din a 1-a intr-a 2-a simt in schimbator ca si cum ar agata in ceva... dar probabil e normal. Tot timpul folosesc ambreiajul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gaxel 278 Adaugat pe 13 Mai, 2009 intre 1 si 2 e punctul mort. acum eu nu stiu daca la a mea simt ceva, ca schimb destul de hotarat.. dar daca schimbi incet poate simit.. daca din 1 in 2 , sau invers, ai ambreiajul tras si nu schimbi cum trebuie, poti sa o opresti in punctul mort. adica in N. ca urca la 9000 motorul, nu vad unde e problema... e facut sa meraga si in 9000 :). bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dvlad 1 Adaugat pe 27 Iulie, 2009 La asa ceva in cazul in care se tureaza excesiv (ma refer peste limita rosie a turometrului), griji iti faci de motor sau distributie decat de cutie. Si asta numai daca o tii ambalata peste limita mai mult timp si in mod repetat. No worry!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
metaxa09 0 Adaugat pe 30 Iulie, 2009 nu e bai ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri