Hekate 0 Adaugat pe 29 Aprilie, 2009 an :95 km :37.000 plastice : carenele sunt proaspat vopsite, in afara de rezervor cauciucuri : schimbate anul trecut, 70% placute frana: fata schimbate in august 2008, spatele schimbate acu 2 saptamani uleiul si filtru schimbate acu 2 saptamani lantul e okay, nu stiu exact cand a fost schimbat dar se tine bine inca itp valabil pana in 2011 pret 1750 sau schimb cu enduro Motorul este ideal pentru incepatori, in special fete micute de inaltime,foarte manevrabil in oras, consuma 6 in oras si 5 in afara (cel putin asa mi-a iesit mie consumul ). E un motor care te iarta, mai ales ca incepator, si te scoate din multe belele Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 29 Aprilie, 2009 e kawa 500s.....nu 400. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Hekate 0 Adaugat pe 29 Aprilie, 2009 E Kawasaki EX-400 modelul pentru Japonia . E identic cu GPZ 500, difera doar motorul propriu zis. Ar fi culmea sa nu stiu ce model conduc,nu ? Macar de as fi fost blonda :)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 29 Aprilie, 2009 mea maxima culpa... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Hekate 0 Adaugat pe 11 Septembrie, 2009 In continuare de vanzare :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 11 Septembrie, 2009 cu ce vrei sa schimbi? adica ce fel de enduro... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri