Madon 0 Adaugat pe 2 Mai, 2009 Am nevoie de un capac monopost pentru pasager. Sunt incepator si nu am de gand sa duc pe nimeni o vreme buna.... 0721916067 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pepe_xt 1 Adaugat pe 4 Mai, 2009 am eu capac monopost de pe un suzuki srad dar din 94 daca se potrivesti nr tel 0743317510 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Madon 0 Adaugat pe 4 Mai, 2009 multam de reply ! Ma nu stiu daca se potriveste . Maine ma uit la unu care are moto ca al meu sa vad cum se prinde capacu la el. Daca seamana ceva cu ce are a tau pe interior te anunt. Ce o patit de e asa zgariat ? Ai taiat salamu' pe el ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
pepe_xt 1 Adaugat pe 4 Mai, 2009 asa era de cand am cumparat motocicleta,poate fostu proprietar a taiat salamu pe el Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
t3d 0 Adaugat pe 6 Mai, 2009 Am nevoie de un capac monopost pentru pasager. Sunt incepator si nu am de gand sa duc pe nimeni o vreme buna.... 0721916067 valabil am eu monopostul, original pt.motorul tau! te costa 100eur 0722424877 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri