HelRider 0 Adaugat pe 5 Mai, 2009 Vand aprilia RS-50 an 1998 , 34500 km reali , kit Pollini de 80cmc (netrecut in talon bineinteles) Roata spate cu cauciuc de aprilia rs 125 (pentru aspect) Kit de lant schimbat ( la inceputul Primaverii) bujie NGK noua . placute frana schimbate in toamna ulei la cutie schimbat la inceputul primaverii momentan nu am poze dar o sa pun Pret 1500euro sau schimb cu o vitezista de 600 ca mi-am luat "garnet" + diferenta din partea mea inca 2000 euro. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andrei_aprilia 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 dau dacie 97 gaz pe ea tot in stare excelenta de functionare +diferenta ne intelegem dau diferenta incepand cu 200 E contact andrei_burghiu001 si ori cine sa ma contacteze cine are aprilia rs si accepta schimb cu masina +diferenta si sa mearga!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rosi 1 Adaugat pe 25 Iunie, 2009 Asta iti place ? /index.php?showtopic=59709&pid=303967&st=0&">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...7&st=0& Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri