motorman34 15 Adaugat pe 10 Mai, 2009 ...an 1992,nr noi,acte,motorul functioneaza.se vinde la bucata sau intreaga.cu putina munca se poate aduce in starea originala..am rezervorul original la ea...astept oferte... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 6 Iunie, 2009 up..se da intreaga cu acte sau piese.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MakavelliRo 0 Adaugat pe 24 Iunie, 2009 up..se da intreaga cu acte sau piese.. In ce stare e motorul? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zola 1 Adaugat pe 26 Iunie, 2009 Salut ! daca nu gasesti sa o dai intreaga si te apuci pe desfacut , as lua eu dinamul (alternatorul ) daca merge pus pe monocilindru ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SKINNY 27 Adaugat pe 29 Septembrie, 2009 As vrea si eu capacul de la ambreiaj Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2009 motorul sa vandut intreg.....a ramas cadrul,rotile,doua rezervoare jawa,un rezervor ij,tobe jupiter adaptate ptr jawa,un ambreiaj complect,telescoape fata yamaha modificate ptr jawa... As vrea si eu capacul de la ambreiaj Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SKINNY 27 Adaugat pe 8 Noiembrie, 2009 motorul sa vandut intreg.....a ramas cadrul,rotile,doua rezervoare jawa,un rezervor ij,tobe jupiter adaptate ptr jawa,un ambreiaj complect,telescoape fata yamaha modificate ptr jawa... noi am mai discutat...daca vrei ambreiajul intreg. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 23 Noiembrie, 2009 up...orice piesa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 9 Decembrie, 2009 curatenie de iarna in garaj...vand ce a mai ramas din jawa...astept oferte.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tulic21 0 Adaugat pe 17 Mai, 2010 curatenie de iarna in garaj...vand ce a mai ramas din jawa...astept oferte.... cat vrei pe furca si eventual daca mai ai comenzile si pe kilometraj daca mai ai si cablul de la el Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 24 Mai, 2010 intra pe ad de mess adipop33 sa discutam....up...astept oferte pentru restul de piese.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 9 Iulie, 2010 se vand urmatoarele piese,la preturi decente..astept oferte... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 22 Ianuarie, 2011 up...au mai ramas un rezervor,stare buna,lantul(aproape nou-am facut cu el doar 700km),un far de jupiter,telescoape klr(au fost montate pe jawa)... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 23 Octombrie, 2011 up................. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dantudor100 41 Adaugat pe 6 Februarie, 2012 un pret pt far Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri