rodeoflip 0 Adaugat pe 12 Mai, 2009 stare f buna tehnic si estetic,piston si supape noi,grafica OLKOM completa,maneta frina si ambreiaj SUNLINE,semeringuri furca noi,2 kituri plastice,pret discutabil 2700 EURO up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Petak 2 Adaugat pe 12 Mai, 2009 un schimb te intereseaza? (GASGAS EC250 2005) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 12 Mai, 2009 un schimb te intereseaza? (GASGAS EC250 2005) Merci dar mai am motoare ,pret discutabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
smile 0 Adaugat pe 12 Mai, 2009 up ca stiu mobra si e buna Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 21 Mai, 2009 up ca stiu mobra si e buna Merci Merci up Pret nou 2600 usor discutabil-impecabila tehnic&estetic up si o Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Petak 2 Adaugat pe 21 Mai, 2009 din ce ani este? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 22 Mai, 2009 din ce ani este? 2004 ,piston cota "B"-4 ore,supape noi +un set supape titan de rezerva Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 11 Iunie, 2009 UP 2550 euro UP 2550 euro pret nou 2500 euro stare f buna tehnic si estetic,piston si supape noi,grafica OLKOM completa,maneta frina si ambreiaj SUNLINE,semeringuri furca noi,2 kituri plastice,pret discutabil 2500 EURO up UP 2550 euro pret nou 2500 euro up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 17 Septembrie, 2009 up 2300 euro discutabil up 2300 euro discutabil up UPVALABIL Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 15 Martie, 2010 VALABIL Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
piky_78 0 Adaugat pe 15 Martie, 2010 Ceva poze actuale nu ai sa atasezi?Sunt curios,poate.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 16 Martie, 2010 Ceva poze actuale nu ai sa atasezi?Sunt curios,poate.... Motocicleta e in aceeasi stare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
piky_78 0 Adaugat pe 16 Martie, 2010 Ceva poze actuale nu ai sa atasezi?Sunt curios,poate.... Dupa aproape un an,ai tinut-o pe post de bibelou :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 16 Martie, 2010 Dupa aproape un an,ai tinut-o pe post de bibelou :) Nu prietene in garaj ,am cu ce sa ma dau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ionut0111 0 Adaugat pe 16 Martie, 2010 Salutare! un nr de tel, ma intereseaza supapele daca se dau separat. Nr meu tel: 0769230565 (Ionut) BAFTA LA VANZARE ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mariuspisoi81 0 Adaugat pe 22 Mai, 2010 stare f buna tehnic si estetic,piston si supape noi,grafica OLKOM completa,maneta frina si ambreiaj SUNLINE,semeringuri furca noi,2 kituri plastice,pret discutabil 2700 EURO up te intereseaza o solenza din 2004? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 25 Mai, 2010 te intereseaza o solenza din 2004? Nu merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rodeoflip 0 Adaugat pe 8 Octombrie, 2010 1800 Usor discutabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri