Bogdan29 0 Adaugat pe 11 Mai, 2009 VAND/SCHIMB HUSQVARNA TE 410 AN FABIRCATIE 1996 PUTERE 34CP KILOMETRI 5100 (REALI) ULEI SCHIMBAT, PLACUTE FRANA NOI FATA PATE MERGE SI ARATA SUPER. CAUCIUCURI DE CROSS SI DE STRADA(NOI). A FOST CUMPARATA DIN GERMANIA IN LUNA APRILIE 2009 DIN GERMANIA DE LA O CUNOSTINTA O FOLOSEA RAR IN WIKEND DE ACEEA DOAR 5000KM. CA NOU NU ARE CARENE CREPATE NU A FOST CAZUTA NICI O DATA. ASTEPT OFERTE FARA DIFERENTE DIN PARTEA MEA. ACCEPT SCHIMBURI CU AUTO INMATRICULAT IN ALTE TARI CU POSIBILITATE DE CIRCULARE + PRELUNGIREA PERIODEI PRETUL PENTRU VANZARE 2100EURO NEG. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
meralvingi 0 Adaugat pe 11 Mai, 2009 salut te-ar interesa un schimb cu /index.php?showtopic=56290">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=56290 plus ceva diferenta din partea ta?...lasa-mi un nr de telefon sau sunma tu la 0752070690 sau cj_13_pyu YM, sa povestim daca esti interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bogdan29 0 Adaugat pe 12 Mai, 2009 salut te-ar interesa un schimb cu /index.php?showtopic=56290">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=56290 plus ceva diferenta din partea ta?...lasa-mi un nr de telefon sau sunma tu la 0752070690 sau cj_13_pyu YM, sa povestim daca esti interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
floars78 0 Adaugat pe 13 Mai, 2009 scuze ca ma bag dar se vand cross-uri din 2001 la banii carei ceri tu si sa fim seriosi un cros din 96 si-a luat coxul nu-i ca un motor calm am cross si innca din 2003 si i-am schimbat daja segmentii intrun regim de mers pe dealuri si fun scuze ca am intervenit bafta oricum la vanzare ca prost nu e ala care cere mai departe stii continuarea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dox 0 Adaugat pe 14 Mai, 2009 salut. oferi langa husqvarma 3-400euro pentru golf 2 portocaliu??? si pastrezi tu cauciucuriele de strada! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
soo_locco 1 Adaugat pe 29 Mai, 2009 sal,schimb hyundai lantra 97,1.8,140cp,full electric ,inmatriculat ,cu motorul tau ca-mi place numai daca ai acte.tr. detalii vezi id soo_locco -URGENT K TRECE VARA Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bogdan29 0 Adaugat pe 31 Mai, 2009 scuze ca ma bag dar se vand cross-uri din 2001 la banii carei ceri tu si sa fim seriosi un cros din 96 si-a luat coxul nu-i ca un motor calm am cross si innca din 2003 si i-am schimbat daja segmentii intrun regim de mers pe dealuri si fun scuze ca am intervenit bafta oricum la vanzare ca prost nu e ala care cere mai departe stii continuarea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri