gandacu_metalist 1 Adaugat pe 12 Mai, 2009 vand honda cb1137sf X-eleven an: 2000 aprox 36000 km 137 cp franare dual cbs, contact securizat H.I.S.S kit de lant schimbat, buji ngk noi, schimb ulei+ filtru Motul, filtru aer k&n, stare buna. accept si schimb cu motoare intre 750 si 1000 cmc. contact: 0753067311 sau 0766739202 sau gandacu_metalist@yahoo.com sau PM a fost tinut numai in garaj..poza cu zapada e de la bikes on ice 2009 . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ice-Man 0 Adaugat pe 12 Mai, 2009 un pret? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 12 Mai, 2009 undeva pe intre 3600 si 4000...ma gandeam eu.... ramane de discutat la fatza locului Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bykerkess 0 Adaugat pe 21 Mai, 2009 undeva pe intre 3600 si 4000...ma gandeam eu.... ramane de discutat la fatza locului super avion ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 21 Mai, 2009 multumesc de up! cine stie cunoaste!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dinuD 0 Adaugat pe 25 Mai, 2009 salut nu te intereseaza un schimb cu asa ceva . noi am mai vorbit la telefon sunt de la sv. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 26 Mai, 2009 salut, imi aduc aminte. arata foarte bine motorul ,insa e totusi '98 si mi se pare supraevaluat din cate am inteles eu la telefon. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dinuD 0 Adaugat pe 27 Mai, 2009 salut, imi aduc aminte. arata foarte bine motorul ,insa e totusi '98 si mi se pare supraevaluat din cate am inteles eu la telefon. sori atunci la mine mai mult conteaza motoru cum arata si merge decit anuuuuu... si nue deloc unflat pretu motoru e putin accesorizat coburi toba carbon xenon mansoane etc +schimbate toate consumabilele inclusiv cauciucurile miselin pilot 2 ct ulei motul dublu ester 300v ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
NeBuN@Ke 0 Adaugat pe 11 Iunie, 2009 mai e de actualitate? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 11 Iulie, 2009 salut...anuntul este valabil...din nou...am avut o perioada in care nu mai vroiam sa o dau...dar acum chiar vreau altceva...cade faza cu schimbul...dar pretul este mai negociabil...ca vad ca nu se vinde nimic pe-aici.... are placutze de frana noi pe fatza si uleiul repsol nou (de 500 km)...pe spate cred ca mai merg sezonul asta. numa bene!! ups! noul nr de tel 0766739202..la cel vechi sunt slabe sanse sa raspund. pretul este de 3600 euro...cum am zis si pe celalalt forum up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cichician 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2009 UP Nu vrei un hornet? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 22 Iulie, 2009 UP Nu vrei un hornet? mersi de oferta, dar hornetul nu e chiar ceea ce as vrea. vad totusi la semnatura ca ai marauder 800... frumoase motoare! daca ii dai pe ala ca schimb poate ne intelegeem. up... pt schimburi ma tenteaza in special varadero, v-strom, transalp, Z750 . ups! nu se mai vinde nimic? foarte bine..o pastrez! hai ca imi dau singur replayuri Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 25 August, 2009 deci...de vanzut nu imi fac iluzii...asa ca mizez pe schimb...varadero, v-strom, africa twin, transalp,z1000 sau Z750. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 14 Octombrie, 2009 revin din nou!! iar e de vanzare!!! azi m-am facut cu un R6 .... mi-a dat fum si m-am facut de cacao...am totusi o banuiala ca nu e vina motorului.. daca e cineva interesat, pretul e acelasi ca mai sus.. adica UP!nimic...cre ca pana la urma o dau pe fz6N...dar o mai tin deocamdata!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2009 [ Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 21 Decembrie, 2009 iar o vand Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
K4marad 0 Adaugat pe 22 Decembrie, 2009 schimb ? /index.php?showtopic=63969">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63969 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 24 Decembrie, 2009 schimb ? /index.php?showtopic=63969">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=63969 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 aghen ap! ca am vazut niste motorete p-aci! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dizelas_cbr 0 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2010 draguta trotineta bafta la vanzare...nu prea se vinde nimic Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 29 Ianuarie, 2010 mersi! Se mai vand din cand in cand si motoare. Numai ca modele mai rare nu sunt cautate. Doar cei care cunosc sunt interesati. Nu ma grabesc oricum.. up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 18 Februarie, 2010 upschimburi?ceva?. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 17 Martie, 2010 up..... are cauciuce noi..diablo corsa. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gandacu_metalist 1 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 Iar o dau..pret 3500... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
piticu_terorist 1 Adaugat pe 18 Aprilie, 2010 ce faci bre? nu prea ai succes cu vaca. te-ai mai gandit cu fz6? poate intre timp iesim si la o bere. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri