beleth 0 Adaugat pe 16 Mai, 2009 Scurte detalii an fabricatie 1994 27800 km consumabilele schimbate km reali inmatriculata fara itp. Filmuletu spune tot. up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rados 7 Adaugat pe 17 Mai, 2009 un schimb cu honda nighthawk ? dau si o diferenta . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
beleth 0 Adaugat pe 17 Mai, 2009 un schimb cu honda nighthawk ? dau si o diferenta . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
rados 7 Adaugat pe 18 Mai, 2009 /index.php?showtopic=57854">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=57854 starea tehnica ff buna ,inmatriculata pe numele meu , cam 49000 de km . este pe numele tau motorul ?? de ce nu ai facut itp ul ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
beleth 0 Adaugat pe 20 Mai, 2009 /index.php?showtopic=57854">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=57854 starea tehnica ff buna ,inmatriculata pe numele meu , cam 49000 de km . este pe numele tau motorul ?? de ce nu ai facut itp ul ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 20 Mai, 2009 ofer eu 1700eu pe loc...valabil doar pana sambata oferta..sau imi oferi tu 4000eu plus moto pe masina.avand in vedere ca piatra moto e la pamant,gandeste-te la oferta.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Daffy Duck 0 Adaugat pe 21 Mai, 2009 ofer eu 1700eu pe loc...valabil doar pana sambata oferta..sau imi oferi tu 4000eu plus moto pe masina.avand in vedere ca piatra moto e la pamant,gandeste-te la oferta.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
beleth 0 Adaugat pe 23 Mai, 2009 sorry am si specificat ultimul pret 2000 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Moon 0 Adaugat pe 24 Mai, 2009 salut..am 1900 de euro...daca doresti asa si motorul e impecabil cum arata si filmuletul tinem legatura si in maxim 5 zile facem afacerea.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
beleth 0 Adaugat pe 29 Mai, 2009 salut..am 1900 de euro...daca doresti asa si motorul e impecabil cum arata si filmuletul tinem legatura si in maxim 5 zile facem afacerea.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Daffy Duck 0 Adaugat pe 30 Mai, 2009 Inca este valabila ofetra. Mail-ul meu omul_muntilor@yahoo.com Da un semn... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 1 Iunie, 2009 ofer eu 1700eu pe loc...valabil doar pana sambata oferta..sau imi oferi tu 4000eu plus moto pe masina.avand in vedere ca piatra moto e la pamant,gandeste-te la oferta.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
beleth 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2009 imi mentin oferta...saptamana trecuta am facut revizie totala la masina,totul trecut in cartea de service...verificare,asigurare facute...ne mai intelegem la diferenta .. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
beleth 0 Adaugat pe 25 Iunie, 2009 still up ia viraga neamule still up Scurte detalii an fabricatie 1994 27800 km consumabilele schimbate km reali inmatriculata fara itp. Filmuletu spune tot. up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri