lucky_bog 0 Adaugat pe 22 Mai, 2009 yamaha yzf r1 1999, 26000km REALI, motocicleta adusa noua din japonia in 1999 toate consumabilele schimbate, flitre aer si ulei k&n racing, ulei motul, gume michelin pilot power 2ct, toba vance&hines titanium, toba stock, ambreiaj racing, placute nissin, etc..... se poate vedea si testa in bucuresti si la orice mecanic sau service o vand pt a schimba clasa (enduro)!!! 0722873151 bogdan 3000 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 22 Mai, 2009 dak te intereseaza un schimb tel:0742150221 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 26 Mai, 2009 nu multumesc!!! up up ! 150 cp stock ambreiaj racing, filtre racing, toba racing toate aproximativ 10 cai daca nu mai mult up up up up up up up up up up upupup mai bine va luati scutere la 4600euro cu tva ca.i mai ieftin up up 2700 euro valabil doar pana maine la ora 14:00 27.05.2009(plec din tara) pana pe 10.06.2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 26 Mai, 2009 OMG!!! 2600 euro ?!!??!! N-am vazut R1 mai ieftin , si sa arate asa de bine ca acesta din fotografii. Nu vreau R1, nici nu am bani momentan, insa tot ce pot sa spun este Bafta la vanzare!! Mi s-a parut socant pretul si nu m-am putut abtine sa nu dau un comment. Up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 26 Mai, 2009 mersi frumos, motorul se aude si merge la fel cum arata pozele oricum anuntul e valabil doar pana maine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
krichard 3 Adaugat pe 26 Mai, 2009 mersi frumos, motorul se aude si merge la fel cum arata pozele oricum anuntul e valabil doar pana maine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 26 Mai, 2009 multumesc foarte frumos, nici nu.mi mai vine sa o dau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
krichard 3 Adaugat pe 26 Mai, 2009 multumesc foarte frumos, nici nu.mi mai vine sa o dau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 26 Mai, 2009 mersi frumos de complimente aveti dreptate!!!!! ma mai gandesc putin si apoi ma hotarasc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
liviu_pyt 1 Adaugat pe 26 Mai, 2009 26000 de km reali.... :| Yeah sure! Tot din ciclul "se duce mamaie cu motorul pana la piata si inapoi si face 26000 de km in 9 ani ..." Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lucky_bog 0 Adaugat pe 26 Mai, 2009 daca nu cunosti istoria motorului mai bine canta la alta masa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri