Bebiku 7 Adaugat pe 21 Mai, 2009 Salut! Caut de ceva timp si nu prea gasesc..... As dori sa cumpar. Triunghiul din poza cu tot cu scarita de pe partea cu frana,geamul,scarite pasager si cablu km. Telefon-0728718426 Id:Bebikutzu@yahoo.com Sau ma gasiti aici pe forum. Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motoristu66 0 Adaugat pe 22 Mai, 2009 am eu scarite pasager de aprilia rs 20 euro bucata adica 40 euro amandoua (st si dreapta) nr tel 0743317510 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bebiku 7 Adaugat pe 22 Mai, 2009 Azi ma sunat cineva si am gasi geam,scarite pasager si cablu km....As mai avea nevoie de scarita pilot cu tot cu suport...Cea din poza. Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vreau_bani 7 Adaugat pe 13 Iunie, 2009 iti dau eu cu 80 de ron scarita cu tot cu suport. trimite-mi un mail la adresa din semnatura daca esti interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Bebiku 7 Adaugat pe 18 Iunie, 2009 Am mai stricat ceva la ea... Daca are cineva busonu de la rezervor cu chei. Contact cu chei. Pentru aprilia Rs50 an 2000-2005. La buson cred ca se potrivesc si modelele mai vechi. Ma puteti gasi la Id- bebikutzu@yahoo.com sau Nr. - 0734686435 Sau aici pe forum. Multumesc! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri