coxanelu 8 Adaugat pe 25 Mai, 2009 Garantie United Motors, 750 cmc, 95 cp, 4600 km, extrem de confortabila ( daca nu te crezi forjator pe naked Very Happy), injectie, acceleratie ride by wire, 3 harti injectie selectabile in timpul mersului sau in fata terasei ( sport, touring, ploaie), carcurator de bord ( consum instant, mediu, temperatura exterioara si alte cateva gadgeturi precum sistem de auto-diagnoza, selectarea intensitatii luminii la bord...tetris si poker rosie-neagra Very Happy) consum nesimtit de mic ( undeva la 4,5 la 120kmh )...pret de noua 8800 eur se vinde la 6200 usor negociabil eventual schimb cu mobra de viteza mai ieftina sau ceva mai scumpa 0722.91.56.56, Vlad Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nitzi 0 Adaugat pe 26 Mai, 2009 tetrisul si pokerul se dau separat? m-as juca si eu in mers la drum lung bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 28 Mai, 2009 da, se dau...pe 5800 de eur Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 2 Iunie, 2009 un gsx-r 1000 k4 la shimb te intereseaza??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vstefan 0 Adaugat pe 2 Iunie, 2009 Un schimb cu un Hornet 600 din 2006, 5400km, cumparata de noua! plus diferenta din partea mea ..... 0727377088 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dami3n 1 Adaugat pe 3 Iunie, 2009 Dorele ... baga-mi si mie 10 roni la rosie neagra cand ne intalnim ca am auzit ca ai bonusul la 90 . (cunoscatori stie ) Carcutatorul era optionala ecstra-lux ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
coxanelu 8 Adaugat pe 4 Iunie, 2009 un gsx-r 1000 k4 la shimb te intereseaza??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 6 Iunie, 2009 ai PM.. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri