bogdan05 0 Adaugat pe 28 Mai, 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan05 0 Adaugat pe 17 Iunie, 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzolea 7 Adaugat pe 26 August, 2009 Si daca anuntul tau este musai sa stea sus ar mai fi de completat: categoria E pentru a o putea tracta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan05 0 Adaugat pe 28 August, 2009 Si daca anuntul tau este musai sa stea sus ar mai fi de completat: categoria E pentru a o putea tracta tzolea draga se simte in aer o umbra de invidie si rautate ???? te asigur ca nu ai de ce...cum te asigur ca te inseli asupra categoriei cu care ar trebui tractata aceasta remorca daca crezi oportuna interventia mea, am sa-ti arat un pasaj din legislatie...(la un clik distanta de toata lumea, dealtfel) Dreptul de a conduce un autovehicul sau tramvai pe drumurile publice Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tzolea 7 Adaugat pe 8 Septembrie, 2009 tzolea draga se simte in aer o umbra de invidie si rautate ???? te asigur ca nu ai de ce...cum te asigur ca te inseli asupra categoriei cu care ar trebui tractata aceasta remorca daca crezi oportuna interventia mea, am sa-ti arat un pasaj din legislatie...(la un clik distanta de toata lumea, dealtfel) Dreptul de a conduce un autovehicul sau tramvai pe drumurile publice Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri