tudvio 0 Adaugat pe 29 Mai, 2009 salutare, cine ma ajuta si pe mine cu un ax spate pentru un suzuki gsx-r? am incercat saptamana trecuta sa il desfac si s-a dus filetul. acum stau cu motorul pe bara pentru ca am incercat la cei de la B&S si tipul de la piese este in concediu pana saptamana viitoare. v-as fi recunoscator daca mi-ati da o informatie despre cineva care a dezmembrat un motor de genul acesta si imi poate vinde axul. multumesc anticipat! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motonet 0 Adaugat pe 1 Iunie, 2009 salutare, cine ma ajuta si pe mine cu un ax spate pentru un suzuki gsx-r? am incercat saptamana trecuta sa il desfac si s-a dus filetul. acum stau cu motorul pe bara pentru ca am incercat la cei de la B&S si tipul de la piese este in concediu pana saptamana viitoare. v-as fi recunoscator daca mi-ati da o informatie despre cineva care a dezmembrat un motor de genul acesta si imi poate vinde axul. multumesc anticipat! Salut, Avem ax spate pe stoc contacteaza-ne pentru detalii daca esti interesat. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri