pantera 1 Adaugat pe 1 Iunie, 2009 Nu conteaza starea sau actele, doar sa stea pe roti ! Astept oferte ! :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
voschodijdj 1 Adaugat pe 4 Octombrie, 2009 am un simson sport pe care l-am revopsit in satare de functionare,toba noua de inox, ghidon de voschod, far de ij, alternator de voschod nelegat la instalatie, magnetou de aprindere, inca un motor si o cutie e viteze care are ceva blocat.Seria motor, motocicleta cutie si capac grup identica.Fiul fostului proprietar are vechiul certificat.Pret 400 eu neg. tel 0722875 230 craiova Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yo9jnx 0 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2010 Nu conteaza starea sau actele, doar sa stea pe roti ! Astept oferte ! :) am simson sport toate actele ok si merge ...probleme la incarcare ..600 E , refacut , acte ok ... locatie constanta daca te intereseaza da un tel. 0753015300 -Dan Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri