Jump to content

Supermoto Cee Etapa Ii + Cupa Europeana Etapa Ii - Arad

Meste

Recommended Posts

Deja bulgarii au ajuns. Sunt multi si buni. Am fost pe la pista. Organizatorii sunt iarasi f. bine pregatiti!

http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0024.html

Vremea.... cam asa!

:banana::thumbup:

Slaba reactia baieti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E vorba aici de o cursa adevarata cu motociclisti adevarati!!

Sa inteleg ca sunt mai multi "motociclisti de tastatura" decit "pe bune"? Cunosc buna parte dintre voi si stiu ca pasiunea va este reala!!!

Mai cu viata!!!!

:crazy:

Astazi au fost antrenamentele libere si antrenamentele cronometrate. Toti sportivii incepand de la micii motociclisti si culminand cu Clasa S1 si Open au evoluat spectaculos si nu au fost accidentari

Maine va fi un adevarat spectacol si speram intr-o clasare cat mai buna a sportivilor romani.

Intrarea este libera.

Pun si eu cateva poze.

A fost foarte frumos!!! Vreme superba...

Cu numarul 5 de concurs a fost o tipa, pe numa Elena. Dupa cum se vede si in poze pe motor scrie ELY :P

Asa ca si femeile au avut reprezentanta in concurs :D deci avem si fete motocicliste, la un nivel mai ridicat.

Nu mai stiu sigur daca e romanca, spre rusinea mea nu am fost atent cand a spus numele intreg.... Ce am retinut este ca a participat la S1(sub 400cc) si a mers pe o Honda (cred eu CRF 250).

Daca stiti cate ceva de ea postati.

Numa bine!!! :beer::beer:

post-13371-1244384391_thumb.jpg

post-13371-1244384454_thumb.jpg

post-13371-1244384557_thumb.jpg

post-13371-1244384594_thumb.jpg

post-13371-1244384686_thumb.jpg

post-13371-1244384859_thumb.jpg

post-13371-1244384947_thumb.jpg

post-13371-1244385117_thumb.jpg

post-13371-1244385194_thumb.jpg

Pun si eu cateva poze.

A fost foarte frumos!!! Vreme superba...

Cu numarul 5 de concurs a fost o tipa, pe numa Elena. Dupa cum se vede si in poze pe motor scrie ELY :P

Asa ca si femeile au avut reprezentanta in concurs :D deci avem si fete motocicliste, la un nivel mai ridicat.

Nu mai stiu sigur daca e romanca, spre rusinea mea nu am fost atent cand a spus numele intreg.... Ce am retinut este ca a participat la S1(sub 400cc) si a mers pe o Honda (cred eu CRF 250).

Daca stiti cate ceva de ea postati.

Numa bine!!! :beer::beer:

BULGAROAICA!!!!

Deja bulgarii au ajuns. Sunt multi si buni. Am fost pe la pista. Organizatorii sunt iarasi f. bine pregatiti!

http://weather.yahoo.com/forecast/ROXX0024.html

Vremea.... cam asa!

:banana::thumbup:

Slaba reactia baieti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E vorba aici de o cursa adevarata cu motociclisti adevarati!!

Sa inteleg ca sunt mai multi "motociclisti de tastatura" decit "pe bune"? Cunosc buna parte dintre voi si stiu ca pasiunea va este reala!!!

CAM ASA ESTE... MOTOCICLISTII ADEVARATI/PE BUNE NU-SI PIERD TIMPUL AIUREA PE UN FORUM... SUNT OCUPATI CU PLIMBARILE MOTO, FAMILIE, SERVICI , "DE-ASTEA"...CE ATATA FORUM?!

Mai cu viata!!!!

:crazy:

Ti-a cam cazut cu tronc ELY :D Destul de multe poze cu ea :P

Frumoasa fata nu am ce sa spun tanara si foarte curajoasa, rar vezi asa fata curajoasa iti trebuie mult curaj sa intri pe pista cu cei mai buni.