Nimic 0 Adaugat pe 6 Iunie, 2009 motocicleta nu are carenaj are doar rezervoru , acte tot se poate inmatricula PRET 999 eu 0765050003 bucuresti up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gsxr_maniac 1 Adaugat pe 7 Iunie, 2009 motocicleta nu are carenaj are doar rezervoru si o masca street fighter , acte tot se poate inmatricula PRET 1000 eu 07675050003 bucuresti up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 15 Iunie, 2009 in curand si poze bafta up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cozmin_4u 1 Adaugat pe 15 Iunie, 2009 pune si u niste poze te intereseaza un schimb cu /index.php?showtopic=58252">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=58252 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cozmin_4u 1 Adaugat pe 29 Iunie, 2009 pune pozeeee ca sa putem vb Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 up azi i fac poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 schimb cu o cagiva ala rossa 350cc? ti-am mai zis de ea in topicul cu aprilia cred :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 1 Iulie, 2009 nop ms bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 1 Iulie, 2009 Hai man cu pozele alea ... sunt curios foc cum arata un F3 din 97 la 1000 euro. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 1 Iulie, 2009 mii de scuze dar nu am cu ce sa fac poze stau si eu la mana altora Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ride2Escape 67 Adaugat pe 1 Iulie, 2009 Hai man cu pozele alea ... sunt curios foc cum arata un F3 din 97 la 1000 euro. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 2 Iulie, 2009 ce sa spun nu prea se gaseste aparat asa de bun incat sa faca poze la aceasta motocicleta mai caut :) up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristifak 1 Adaugat pe 2 Iulie, 2009 ce sa spun nu prea se gaseste aparat asa de bun incat sa faca poze la aceasta motocicleta mai caut :) up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 2 Iulie, 2009 Acu eu stiu la ce sa ma astept. Ca scrie clar si in primul post "lipsa carene" dar eram curios sa vad macar daca cadrul, furca, si alte chestii sunt intregi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 6 Iulie, 2009 cristifaku :)))) ms Bogdan GBA ai dreptate bafta up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cozmin_4u 1 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 am fost eu sa vad motoru sapt trecuta, in afara faptului ca nu are carene motoru arata foarte bine, eu zic ca merita banii la anul ei, km putni o mica investitie in el si iese ceva frumos bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 ms up poze facute cu tel Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bogdan_gba 5 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 Aha.. nu conteaza, bine macar ca am vazut cam despre ce e vorba. Pare ok in poze. Daca si functioneaza normal, atunci pt sa spun UP pt ca 1000 de euro nu-i mult si bafta la vanzare. Daca as fi avut bani, poate ma interesam mai mult (veneam sa il vad, vorbeam la tel) dar cum nu am niciun chior momentan, stau in banca mea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2009 ms ms mecanic sta foarte bine estetic cam prost dar se poate face :) up up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
03yeb 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2009 la anuntul asta cum poti sa postezi si la cel cu r1 nu poti raspunde? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 10 Iulie, 2009 r1 nu este al meu este a fratelui meu atatea detalii mia dat despre motoreta si nu pot sa iti rasp la intrebarile puse de tine astept sa vina acasa si iti rasp cu cea mai mare placere up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
03yeb 0 Adaugat pe 10 Iulie, 2009 up si de la moi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nimic 0 Adaugat pe 15 Iulie, 2009 ms up up up up up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
supapa_jr 0 Adaugat pe 15 Iulie, 2009 unde se poate vedea? hai sa-ti dau enduro ala...acte calumea...totul ok...consumabile aproape noi, ulei castrol in ea...etc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri