vayrus 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2009 HONDA CBR 919 FIREBLADE - carenele stare buna - kitul de lant - etrierele fata+etrier spate NISSIN - aparatoare roata fata +kit de prindere stare f buna - filtru aer K&N nou,schimbat in primavara(cca 300km) - amortizoare stare f buna,schimbat ulei(motul)+semeringuri,in primavara - toba speciala ptr cbr 900rr adusa de afara ,din inox ,suna ffff bine(comparativ, akrapovic)+galeria de evacuare - 2 seturi de oglinzi(oriniginale si racing) stare f buna - baterie YUASA schimbata in primavara,noua practic - roata fata stare f buna +pneu MICHELIN PILOT PW 40% uzat - roata spate stare f buna+pneu MICHELIN PILOT PW 40 % uzat - radiatorul +ventilatorul stare fff buna - cadru nelovit,nezgariat,se da cu acte - releu incarcare nou schimbat in primavara la reprz HONDA - bobinele+cdi+instalatia elect stare f buna de functionare - rezervorul nelovit stare f buna ,dar tre vopsit - bordul arata ff bine si functioneaza la fel - farul stare f bun, nezgariat(bonus...becurile) - scarite pasager stare f buna - scarite pilot RACING inox SUPERBE !!! - furtune frana racing - sa pilot+pasager stare fff buna - motorul functioneaza fff bine(consumabile schimbate la timp si de calitate),carburatoare reglate,bujii NGK iridium,are in el ulei MOTUL 10w40 7100dublu ester cu care a mers cca 100km NU SE DEMONTEAZA !!!! - 723047909 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ooopsss 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2009 723047909 Se potrivesc carenele fata pe un CBR 600 din 98? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 9 Iunie, 2009 da se potrivesc,sunt practic aceeasi chestie nu se potrivesc,scuze am citit gresit UP UP UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
heavyrain 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2009 roata spate mai este? pret?poza? bordul cat de bun e? o poza cu carenele se poate? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 13 Iunie, 2009 roata cu guma 50%uzata 180E,fara 150 E bordul functioneza f bine la carene nu stiu ce te intereseaza poze in curand toate piesele se dau cu proba UP UP GRABITI-VA CA MAI SUNT CATEVA PIESE ! UP UP 0723047909 POZEEEEEE......... UP UP UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
mihnea134 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 este pe injectie? daca nu m-ar interesa un pret la carburatoare. ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 18 Iunie, 2009 UP UP 0723047909 UP UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 UP UP 0723047909 UP UP up up UP UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete ghita ionut Adaugat pe 2 Iulie, 2009 un pret la amortizur daca al mai ai Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 3 August, 2009 roata cu guma 50%uzata 180E,fara 150 E bordul functioneza f bine la carene nu stiu ce te intereseaza poze in curand toate piesele se dau cu proba UP UP GRABITI-VA CA MAI SUNT CATEVA PIESE ! UP UP 0723047909 POZEEEEEE......... UP UP UP UP UP UP UP 0723047909 VALABIL up - carenele stare buna - aparatoare roata fata +kit de prindere stare f buna - filtru aer K&N nou,schimbat in primavara(cca 300km) - amortizoare stare f buna,schimbat ulei(motul)+semeringuri,in primavara - toba speciala ptr cbr 900rr adusa de afara ,din inox ,suna ffff bine(comparativ akrapovic)+galeria de evacuare - 2 seturi de oglinzi(oriniginale si racing) stare f buna - baterie YUASA schimbata in primavara,noua practic - roata fata stare f buna +pneu MICHELIN PILOT PW 40% uzat - roata spate stare f buna+pneu MICHELIN PILOT PW 40 % uzat - radiatorul +ventilatorul stare fff buna - cadru nelovit,nezgariat,se da cu acte - releu incarcare nou schimbat in primavara la reprz HONDA - bobinele+instalatia elect stare f buna de functionare - rezervorul nelovit stare f buna ,dar tre vopsit - bordul arata ff bine si functioneaza la fel - farul stare f bun, nezgariat(bonus...becurile) - scarite pasager stare f buna - furtune frana racing - motorul functioneaza fff bine(consumabile schimbate la timp si de calitate),carburatoare reglate,bujii NGK iridium,are in el ulei MOTUL 10w40 7100dublu ester cu care a mers cca 100km - 723047909 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dilidache 1 Adaugat pe 5 August, 2009 Trimitemi un pm cu pretul motorului....mar interesa... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 7 August, 2009 up valabil 0723047909 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
stancu5 1 Adaugat pe 8 August, 2009 releul de incarcare se potriveste la sc28??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 14 August, 2009 releul de incarcare se potriveste la sc28??? daca arata asa.... am 2 buc 1 nou nout de la reprezentanta honda si unul mai folosit(cel din poza) dar care functioneaza f bine 0723047909 ai pm cu preturi UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
robby_g 25 Adaugat pe 17 August, 2009 ma intereseaza maneta frana, scarita pilot dreapta, aparatoare roata fata+spate - astea sigur si posibil amortizor fata da-mi un pm cu pret, te rog am sc33, '98..se potrivesc, nu? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
big_boy 1 Adaugat pe 19 August, 2009 Salut M-ar interesa carenele si capacul stanga de la motor....imi dai un pret? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 24 August, 2009 Salut M-ar interesa carenele si capacul stanga de la motor....imi dai un pret? ai pm UP valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Impostorul 21 Adaugat pe 24 August, 2009 As dori sa stiu daca ai niste poze cu oglinzile sport si pretu pt ele si as mai dori sa stiu daca accepti 3 milioane pt roata. Numai bine . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 8 Septembrie, 2009 As dori sa stiu daca ai niste poze cu oglinzile sport si pretu pt ele si as mai dori sa stiu daca accepti 3 milioane pt roata. Numai bine . ai pm up valabil - carenele stare buna - aparatoare roata fata +kit de prindere stare f buna - filtru aer K&N nou,schimbat in primavara(cca 300km) - amortizoare stare f buna,schimbat ulei(motul)+semeringuri,in primavara - toba speciala ptr cbr 900rr adusa de afara ,din inox ,suna ffff bine(comparativ akrapovic)+galeria de evacuare - 2 seturi de oglinzi(oriniginale si racing) stare f buna - baterie YUASA schimbata in primavara,noua practic - roata fata stare f buna +pneu MICHELIN PILOT PW 40% uzat - roata spate stare f buna+pneu MICHELIN PILOT PW 40 % uzat - radiatorul +ventilatorul stare fff buna - cadru nelovit,nezgariat,se da cu acte - releu incarcare nou schimbat in primavara la reprz HONDA - bobinele+instalatia elect stare f buna de functionare - rezervorul nelovit stare f buna ,dar tre vopsit - bordul arata ff bine si functioneaza la fel - farul stare f bun, nezgariat(bonus...becurile) - scarite pasager stare f buna - furtune frana racing - motorul functioneaza fff bine(consumabile schimbate la timp si de calitate),carburatoare reglate,bujii NGK iridium,are in el ulei MOTUL 10w40 7100dublu ester cu care a mers cca 100km - 723047909 S-AU VANDUT URMATOARELE: - discurile frana fata - radiatorul - amortizorul central - kit lant - carenele stare buna - aparatoare roata fata +kit de prindere stare f buna - filtru aer K&N nou,schimbat in primavara(cca 300km) - amortizoare stare f buna,schimbat ulei(motul)+semeringuri,in primavara - toba speciala ptr cbr 900rr adusa de afara ,din inox ,suna ffff bine(comparativ akrapovic)+galeria de evacuare - 2 seturi de oglinzi(oriniginale si racing) stare f buna - baterie YUASA schimbata in primavara,noua practic - roata fata stare f buna +pneu MICHELIN PILOT PW 40% uzat - roata spate stare f buna+pneu MICHELIN PILOT PW 40 % uzat - radiatorul +ventilatorul stare fff buna - cadru nelovit,nezgariat,se da cu acte - releu incarcare nou schimbat in primavara la reprz HONDA - bobinele+instalatia elect stare f buna de functionare - rezervorul nelovit stare f buna ,dar tre vopsit - bordul arata ff bine si functioneaza la fel - farul stare f bun, nezgariat(bonus...becurile) - scarite pasager stare f buna - furtune frana racing - motorul functioneaza fff bine(consumabile schimbate la timp si de calitate),carburatoare reglate,bujii NGK iridium,are in el ulei MOTUL 10w40 7100dublu ester cu care a mers cca 100km - 723047909 up valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
darky.rider 0 Adaugat pe 8 Septembrie, 2009 noroc parbrizul il mai ai? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 13 Septembrie, 2009 noroc parbrizul il mai ai? salut mai este,dar e crapat la un colt la prinderea cu oglinda,dreapta sau stanga............nu mai stiu oricum tre sa-l vezi si vb atunci de pret - carenele stare buna - aparatoare roata fata +kit de prindere stare f buna - filtru aer K&N nou,schimbat in primavara(cca 300km) - amortizoare stare f buna,schimbat ulei(motul)+semeringuri,in primavara - toba speciala ptr cbr 900rr adusa de afara ,din inox ,suna ffff bine(comparativ akrapovic)+galeria de evacuare - 2 seturi de oglinzi(oriniginale si racing) stare f buna - baterie YUASA schimbata in primavara,noua practic - roata fata stare f buna +pneu MICHELIN PILOT PW 40% uzat - roata spate stare f buna+pneu MICHELIN PILOT PW 40 % uzat - radiatorul +ventilatorul stare fff buna - cadru nelovit,nezgariat,se da cu acte - releu incarcare nou schimbat in primavara la reprz HONDA - bobinele+instalatia elect stare f buna de functionare - rezervorul nelovit stare f buna ,dar tre vopsit - bordul arata ff bine si functioneaza la fel - farul stare f bun, nezgariat(bonus...becurile) - scarite pasager stare f buna - furtune frana racing - motorul functioneaza fff bine(consumabile schimbate la timp si de calitate),carburatoare reglate,bujii NGK iridium,are in el ulei MOTUL 10w40 7100dublu ester cu care a mers cca 100km - 723047909 valabil !!!!!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
darky.rider 0 Adaugat pe 13 Septembrie, 2009 da-mi te rog un mail cu pozele parbrizului pe hb_motors@yahoo.com sau da-mi un add pe mess. multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 30 Septembrie, 2009 da-mi te rog un mail cu pozele parbrizului pe hb_motors@yahoo.com sau da-mi un add pe mess. multumesc salut scuze de intarziere,eu nu sunt in tara si am rugat pe cineva sa-ti trimita pozele,daca inca nu le-ai primit inseamna ca s-a dat. numai bine salut scuze de intarziere,eu nu sunt in tara si am rugat pe cineva sa-ti trimita pozele,daca inca nu le-ai primit inseamna ca s-a dat. numai bine UP UP salut scuze de intarziere,eu nu sunt in tara si am rugat pe cineva sa-ti trimita pozele,daca inca nu le-ai primit inseamna ca s-a dat. numai bine UP UP valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gabu04 0 Adaugat pe 28 Octombrie, 2009 Salut, Ma intereseaza farul , carena fata si carena din stanga mijloc. Da-mi un pret pentru ele te rog , daca le mai ai. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
vayrus 0 Adaugat pe 29 Octombrie, 2009 Salut, Ma intereseaza farul , carena fata si carena din stanga mijloc. Da-mi un pret pentru ele te rog , daca le mai ai. ai pm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri