sena76 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2009 BMW 318 is an 1996 luna aprilie - dotari : -packetul ///M-Technic - suspensii articulatii ///M3 - packetul ///M-Aerodynamik - bari ///M3 - praguri plastic ///M3 - bandouri laterale ///M3 - scaune sport Recaro semi-piele -cotiera piele - jante originale BMW ///M-Pack ( 5 buc ) - 16'' - semnale fata albe - volan sport ///M - airbag sofer + airbag pasager - inchidere centralizata - geamuri electrice cu senzor confort - oglinzi electrice heliomate si incalzite . - AZI INTRATA IN TARA - sunt proprietar in acte . ofer toate actele necesare inmatricularii in ro euro 2 garantat 100 % pot asigura R.A.R. sau Inmatriculare in Bucuresti si Ilfov AUTO A FOST ADUSA IN RO CU NUMERE DE ZOLL GERMANIA VALABILE 1 LUNA DE ZILE ! ! ! variante cu moto de viteza dupa 2002-2003 id mess : kty_racing tel 0722 350 439 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ion_florin21 0 Adaugat pe 8 Iunie, 2009 te-ar interesa nu trebuie decat benzina schimb pe schimb http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=58659 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sena76 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2009 nu , nu ma avantajeaza deloc schimbul . tu ceri pe ea 2350 euro daca vrei ti o dau p asta si mai dai 650 euro . e inmatriculata ! http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...aro-356880.html Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
GHOAST_REMUS 3 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 dc te intereseaza asta si dif din partea mea..........sau mai am ceva mai nou dar tre din partea ta dif....sunama sa vb http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...mp;hl=diversion Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marianrmx 1 Adaugat pe 16 Iunie, 2009 te intereseaza un schimb cu ...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sena76 0 Adaugat pe 17 Iunie, 2009 nu , vreau ceva mai nou . kamikaze arata mi ce ai mai nou de viteza . . . cea verde s a vandut . mai am insa un coupe 318 is negru la pret de 3250 euro BMW 318 is FACELIFT an 10 / 1994 motor 1.8 is 16 v - 4 pistoane - 140 cp dotari : DUBLU KLIMATRONIC -packetul ///M-Technic - suspensii articulatii ///M3 - packetul ///M-Aerodynamik - bari ///M3 - praguri plastic ///M3 - bandouri laterale ///M3 - scaune sport Recaro - jante originale BMW cu anvelope NOI ! ! ! 225 / 50 R 15 - semnale fata albe - airbag sofer + airbag pasager - inchidere centralizata - geamuri electrice cu senzor confort - oglinzi electrice heliomate si incalzite . - trapa electrica - 2 pozitii -radio-cass + magazie cd uri -sonorizare BMW Sound System - 8 boxe - AZI INTRATA IN TARA - sunt proprietar in acte . ofer toate actele necesare inmatricularii in ro euro 2 garantat 100 % pot asigura R.A.R. sau Inmatriculare in Bucuresti si Ilfov an 10 / 1994 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 17 Iunie, 2009 nu , vreau ceva mai nou . kamikaze arata mi ce ai mai nou de viteza . . . cea verde s a vandut . mai am insa un coupe 318 is negru la pret de 3250 euro BMW 318 is FACELIFT an 10 / 1994 motor 1.8 is 16 v - 4 pistoane - 140 cp dotari : DUBLU KLIMATRONIC -packetul ///M-Technic - suspensii articulatii ///M3 - packetul ///M-Aerodynamik - bari ///M3 - praguri plastic ///M3 - bandouri laterale ///M3 - scaune sport Recaro - jante originale BMW cu anvelope NOI ! ! ! 225 / 50 R 15 - semnale fata albe - airbag sofer + airbag pasager - inchidere centralizata - geamuri electrice cu senzor confort - oglinzi electrice heliomate si incalzite . - trapa electrica - 2 pozitii -radio-cass + magazie cd uri -sonorizare BMW Sound System - 8 boxe - AZI INTRATA IN TARA - sunt proprietar in acte . ofer toate actele necesare inmatricularii in ro euro 2 garantat 100 % pot asigura R.A.R. sau Inmatriculare in Bucuresti si Ilfov an 10 / 1994 shcimb cu 1000RR din 2005, pe sosea din 2007 + diferenta de la tine ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
engage 6 0 Adaugat pe 17 Iunie, 2009 Salut! Te intereseaza un schimb cu asa ceva plus echipament complet de baiat si eventual fata!?http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Moto-Atv-Scutere/Vand-Yamaha-Yzf-6r-350470.html 0761690011 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sena76 0 Adaugat pe 18 Iunie, 2009 ma gasiti sa discutam detaliile si pe id de mess kty_racing thundercatul . . . la fel este destul de vechi dar totusi da mi un pm cu diferentzele de bani la ambele maisni (fara echipament) s a dat si cea din 94 , a mai rmas coupe ul din 96 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cataaa 3 Adaugat pe 18 Iunie, 2009 ce bani vrei pe prima pisica si p ultima ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sena76 0 Adaugat pe 18 Iunie, 2009 doar pe prima o mai am . 3500 euro Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ion_florin21 0 Adaugat pe 19 Iunie, 2009 doar pe prima o mai am . 3500 euro TI-O DAU PE ASTA SI 1000 E http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=58653 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sena76 0 Adaugat pe 19 Iunie, 2009 s-a dat si asta . o sa mai aduc altele saptamana viitoare . inca mai caut moto . cei ce vor skimb cu auto , s ami arate ce au . merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 20 Iunie, 2009 adu-mi un megane hatchback 1.5 diesel pentru un 1000RR cum am mai discutat inainte ps: ori ai masini calumea si le dai repede ori e la plesneala sa creasca increderea in anunt. am vb serios cu meganu Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sena76 0 Adaugat pe 27 Iunie, 2009 am cumparat 3 masini - BMW e36 pt toate gusturile coupe limuzina cabrio sapt viitoare postez poze care aveti un moto frumos dupa 2000 si vreti masina , veniti la mine ca din 3 sigur va place una . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
randysgby 0 Adaugat pe 4 August, 2009 am cumparat 3 masini - BMW e36 pt toate gusturile coupe limuzina cabrio sapt viitoare postez poze care aveti un moto frumos dupa 2000 si vreti masina , veniti la mine ca din 3 sigur va place una . am un suzuki gsx-f 600 cmc,an 1999 vezi anunturile mele, daca te intereseaza Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bbc72cj 0 Adaugat pe 1 Septembrie, 2009 Honda Cbr fireblade 929 cm,injectie, din 2001 de 150 cai cu 22000km rulati daca te intereseaza povestim.....bbc72cj@yahoo.com...sau 0744695876 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri