ovibiker 2 Adaugat pe 9 Iunie, 2009 MAZDA 323 F DIN 1994,GEAMURI ELECTRICE TOATE 4,VOLAN REGLABIL,TRAPA ELECTRICA,RECENT INMATRICULATA,JANTE ALIAJ,MOTOR 1.6 16V,CONSUM 5%, VREAU UN MOTOR FRUMOS.....TEL:0742150221 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serpents 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2009 Sal, cam cat zici ca face masina ? Am un ZZR sa vedem daca bate la schimb Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 10 Iunie, 2009 nu ma intereseaza zzr-ul si nu face oricum cat masina Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iron Canibal 0 Adaugat pe 10 Iunie, 2009 un suzuki gsx-r 1100? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 10 Iunie, 2009 poze vreau..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iron Canibal 0 Adaugat pe 11 Iunie, 2009 poze vreau..... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
GHOAST_REMUS 3 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 dc te intereseaza un schimb cu dif din partea mea.....sunama sa vb /index.php?showtopic=58987&hl=diversion">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...mp;hl=diversion Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 si cata diferenta dai??????? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
666ghostrider 1 Adaugat pe 15 Iunie, 2009 salu, la schimb o dai ? an o barca de lemn cu vasle , 4 locuri plus o pereche de rame . daca esti intereat da-mi un pm, bafta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ovibiker 2 Adaugat pe 15 Iunie, 2009 iti pot da in schimbul barcii tale un prezervativ folosit Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri