moshnegutzu 7 Adaugat pe 12 Iunie, 2009 vand toba carbon completa sau o dau si la combinatie cu diverse. eu nu am ce sa fac cu ea. detalii la PM sau 0747.803.556 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ciockyvisa@yahoo.com 0 Adaugat pe 13 Iunie, 2009 vand toba carbon completa sau o dau si la combinatie cu diverse. eu nu am ce sa fac cu ea. detalii la PM sau 0747.803.556 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 13 Iunie, 2009 o dau si la schimb cu un telelefon. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
trifgeorge1989 1 Adaugat pe 13 Iunie, 2009 cam la ce bani te+ai gandit? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 13 Iunie, 2009 aveti PM amandoi. ma mai gasiti pe messenger la id : moshnegutzu@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ciockyvisa@yahoo.com 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 schimb cu E50? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 schimb cu E50? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ciockyvisa@yahoo.com 0 Adaugat pe 14 Iunie, 2009 schimb cu E50? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 20 Iunie, 2009 momentan am cateva oferte si am sa vad aici puteti vedea ca ideie cum se aude modelul asta pe un R1 momentan am cateva oferte si am sa vad aici puteti vedea ca ideie cum se aude modelul asta pe un R1 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri