chino 3 Adaugat pe 15 Iunie, 2009 Imi vand motocicleta ... CBR 1000RR Aprox 14000 km reali, consumabile schimbate la 13000 km (placute frana fata&spate, ulei motor si filtru ulei, cauciuc fata pilot power nou - tot la 13000 km shcimbat) Reviziile au fost facute la Intermotorcycle - de unde a fost si cumparata in 2007. Din punct de vedere tehnic motocicleta este IMPECABILA. Din punct de vedere optic, pentru un pretentios trebuie revopsita. Eu am facut-o portocaliu pe gustul meu. Ma despart cu greu de ea, insa nu este exact ceea ce caut eu de la o motocicleta. Prea pentru circuit pentru mine + ca mi-am luat alta si asta sta degeaba, e pacat de ea. Ma intereseaza si schimb cu autoturism. Astept ofertele voastre. Cash 5499 eur Schimb 6299 eur Preturile sunt fixe si nu se negociaza! Telefon: 0726 265 318 / 0748 16 16 31 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 5 Iulie, 2009 Anunt valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
666ghostrider 1 Adaugat pe 8 Iulie, 2009 Imi vand motocicleta ... CBR 1000RR Aprox 14000 km reali, consumabile schimbate la 13000 km (placute frana fata&spate, ulei motor si filtru ulei, cauciuc fata pilot power nou - tot la 13000 km shcimbat) Reviziile au fost facute la Intermotorcycle - de unde a fost si cumparata in 2007. Din punct de vedere tehnic motocicleta este IMPECABILA. Din punct de vedere optic, pentru un pretentios trebuie revopsita. Eu am facut-o portocaliu pe gustul meu. Ma despart cu greu de ea, insa nu este exact ceea ce caut eu de la o motocicleta. Prea pentru circuit pentru mine + ca mi-am luat alta si asta sta degeaba, e pacat de ea. Ma intereseaza si schimb cu autoturism. Astept ofertele voastre. Cash 5499 eur Schimb 6299 eur Preturile sunt fixe si nu se negociaza! Telefon: 0726 265 318 / 0748 16 16 31 cate kg de kit ai in carene ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 16 Iulie, 2009 cate kg de kit ai in carene ? mult mai putin decat cantareste creierul tau ... si vorbesc in grame ontopic: motocicleta este cazuta de pe bloc, are cadrul stramb, furcile strambe, etc etc :))) nu mai sunati pentru schimburi cu masini cu volan pe partea dreapta! nu ma intereseaza :) bump Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
666ghostrider 1 Adaugat pe 16 Iulie, 2009 mult mai putin decat cantareste creierul tau ... si vorbesc in grame ontopic: motocicleta este cazuta de pe bloc, are cadrul stramb, furcile strambe, etc etc :))) nu mai sunati pentru schimburi cu masini cu volan pe partea dreapta! nu ma intereseaza :) bump induiesator anuntu tau app o masina cu volanu pe mijloc te intereseaza la schimb? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 24 Iulie, 2009 up bump Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
horicozaurus 0 Adaugat pe 21 August, 2009 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=59095 schimb ?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
chino 3 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 Anuntul este inca valabil. Pretul pentru schimb e de 5500 eur sau 4500 eur cash fara nicio tiganeala. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri