octavyan18 0 Adaugat pe 15 Iunie, 2009 Bine v-am gasit. Am si eu nevoie de un pic de ajutor,am reusit sa-mi rup telescopul spate-dreapta de la JAWA modelul 638 TS si nu reusesc sa gasesc pe cnv care sa aiba o pereche...ma multumesc pana la urma si cu unul in stare buna.Am auzit k s-ar potrivi si de pe IJ-uri,dar nu stiu ce model.Cea mai mica informatie este binevenita. Ms. ASFALT USCAT!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
FLOYD 0 Adaugat pe 28 Martie, 2010 Tell:0722448080 / Bucuresti Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 28 Martie, 2010 Bine v-am gasit. Am si eu nevoie de un pic de ajutor,am reusit sa-mi rup telescopul spate-dreapta de la JAWA modelul 638 TS si nu reusesc sa gasesc pe cnv care sa aiba o pereche...ma multumesc pana la urma si cu unul in stare buna.Am auzit k s-ar potrivi si de pe IJ-uri,dar nu stiu ce model.Cea mai mica informatie este binevenita. Ms. ASFALT USCAT!! eu am folosit de mz si am fost super multumit.daca te intereseaza,intra pe ad de mess adipop33 sa discutam Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
DARK-RIDER-82 196 Adaugat pe 28 Martie, 2010 Bine v-am gasit. Am si eu nevoie de un pic de ajutor,am reusit sa-mi rup telescopul spate-dreapta de la JAWA modelul 638 TS si nu reusesc sa gasesc pe cnv care sa aiba o pereche...ma multumesc pana la urma si cu unul in stare buna.Am auzit k s-ar potrivi si de pe IJ-uri,dar nu stiu ce model.Cea mai mica informatie este binevenita. Ms. ASFALT USCAT!! poti sa montezi de la aproape orice motor... numai prinderea pe cadru si bascula sa fie la fel cu ce este la Jawa... Eu am avut 2 telescoape de Yamaha XS400 cu tot cu bascula , si i le-am dat unui amic cu JAWA 350TS! Tot ce pot sa-ti zic e ca a fost EXTAZIAT de cum absorbeau socurile chiar si pe pavaj... M-a facut atat de curios incat m-am rugat de el juma de zi sa-mi dea JAWA sa vad si eu CUM STA TREABA(nu a dat motorul la NIMENI si o are de vreo 14 ani de zile... ) Intr-un final mi-a dat-o la o tura si ASA ESTE! Amortizoarele de JAWA originale sunt niste jeguri... Pe pavaj , piatra cubica , ma "straduiam" sa simt ceva in sa , dar ... NIMIC!!!! Chiar si de la chopperele de 125cmc poti "imprumuta" amortizoare atata timp cat masa vehiculului + pasager+ bagaje se apropie de cea a JAWEI!(si de obicei sunt compatibile...) Poate-l prind liber pe amicul meu si fac vreo doua poze la JAWA asta sa iti arat CE BINE SE POTRIVESC LA JAWA ACELE AMORTIZOARE! Ar trebui sa aiba cam 32-35 cm lungime amortizoarele din centrul gaurii pentru surub in cealalta parte , daca te pui pe cautat pe la dezmembrari si motoare SH! Eu zic ca sigur vei gasi ce-ti trebuie! NU mai monta porcarii RUSESTI/cehoslovace... Cu atat mai mult SH... Parerea mea... P.S.: asta daca nu cumva ai trecut la ALTA MOTOCICLETA... ca acum am vazut de cand este anuntul... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri