valemare 0 Adaugat pe 16 Iunie, 2009 Salut.vand shark rsx hook red noua, am purtat-o 20 de minute si dupa aceea mi-am dat seama ca este mica pt mine. Pretul de catalog este 1700 ron. Eu o dau cu 1400ron negociabil. Casca este masura xs(echivalent cu s de la alte marci). Ea este super are 3 aerisiri, viziera ca la formula1 de 3 mm si care are anti aburire, am husa la ea , cutie si factura cu garantie 5 ani, am cumparat-o acum 2 sapt. Astept cereri. Pret:1400ron negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 16 Iunie, 2009 cam scumpa eu am vandut una la fel noua cu 9 mil in 2 zile am dat-o Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valemare 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2009 Dap dar asta e nou noutza, Scaderea pretului la 1200 ron, haide-ti fratilor ca e o casca extrem de buna, echivalentu lu xr1000. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
valemare 0 Adaugat pe 3 August, 2009 Pret de criza 1000ron, e modelu nou , casca e super ,as tine-o pt mn dar am greshit marimea,,, sau accept si schimburi Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motociclistcom 3 Adaugat pe 5 August, 2009 pe fc moto e 170E Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri