ajkasy 0 Adaugat pe 16 Iunie, 2009 BMW 525 TDS 211000 KM 150CP -Geamuri electrice fata -oglinzi electrice -trapa electrica -faruri regl electrice -Xenon -angel eyes -stopuri cu led -inele bord crom -tapiserie piele -dublu aer -DVD player (TV), cu card de memorie SD + stick de memorie, boxe magnat, statie mutant, subwoofer JBL 1000W. -Jante al 17" (245/45/17), cauciucuri noi FULDA. Inmatriculata in Februarie anul acesta cu 7000 km facuti in Romania. Primul proprietar in tara, al 2`lea de cand e masina nascuta:D Foarte multe schimbate la masina atat la motor cat si pe la roti. Nu bate, nu troncane, nu scartaie merge chiar foarte bine. Consum mediu 8L/100Km Masina este foarte intretinuta, nu a fost si nu e abuzata, nu am luat`o pt curse sau alte nebunii, am luat`o ca sa o tin dar din pacate nu am destui bani ca sa imi iau un motor pe plac. Pozele spun mai multe despre masina! Pret cash EUR 5300 Sunt deschis la oferte! Ofer diferenta daca este cazul... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristi_skif 0 Adaugat pe 16 Iunie, 2009 Frumusel BMW-ul dar.........un pic cam scump pt un E 34,am avut modelul asta si am fost multumit de de prestatia lui Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 24 Iunie, 2009 Frumusel BMW-ul dar.........un pic cam scump pt un E 34,am avut modelul asta si am fost multumit de de prestatia lui Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 5 Iulie, 2009 U P UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
danavieriu 1 Adaugat pe 14 Iulie, 2009 din ce an e, schimbi cu honda varadero 1000cmc, an 2000, Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 14 Iulie, 2009 Multumesc de oferta dar prefer ceva super sport. Multa bafta la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 23 Iulie, 2009 UP! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
daniel1 0 Adaugat pe 25 Iulie, 2009 salut am un zzr 1100 an 96 150 de cai 320 in bord fara nici o problema mecanica sau estetica inmatriculat pe nu mele meu o sa iti pun si o poza nu am acum 0727066550 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2009 Salut, Mersi de oferta dar prefer doar super sport. Multa bafta la vanzare!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scubyduby 0 Adaugat pe 28 Iulie, 2009 GSX R 600 2003 ---24000 KM---FULL OPTION. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andreipetrew66 3 Adaugat pe 28 Iulie, 2009 uita-te si la oferta mea poate te "coafeaza" /index.php?showtopic=60879">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=60879 cu partea scarboasa adica cu leii ne pricepem noi sa ne intelegem... Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 10 August, 2009 Mersi de oferta. O sa ma mai gandesc. Pana atunci poate mai primesc oferte. UP! UP UP! Hai ca vine toamna !!! UP Ca nu mai e mult si vine frigu` Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
RaduTM 1 Adaugat pe 12 August, 2009 /index.php?showtopic=61685&st=0&gopid=314593&#entry314593">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...mp;#entry314593 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 20 August, 2009 Multumesc de oferta, dar vreau ceva mai nou, sa mai dau ceva diferenta eventual... Multa bafta la vanzare! Numai bine! UP! UP! Consumabile schimbate cu 3 zile in urma... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
jany 0 Adaugat pe 22 August, 2009 CE AN E BMW-U..................... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 22 August, 2009 An '95 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri