hunters 2 Adaugat pe 17 Iunie, 2009 vand ij planeta 5 cu acte in regula este inmatriculata cu nr noi. motorul merge impecabil recent refacut inca este in rodaj, are cauciuc pe spate nou nout, iam pus aprindere electronica, saua este refacuta, bord nou, semnalizari noi + multe alte maruntisuri. piese mai am la ea o roata un cilindru cu piston la r2 etc etc. asigurare platita rca pana in decembrie , itp pana in 2010 luna a 10 a. pret 25 mil neg ID timica_fara_frica telefon 0751109556 numa ca pot raspunde dupa ora 14 ca sunt la scoala Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sava giani 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2009 salut ai nr de tel ma intereseaza numarul meu 0766 736 119 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 30 August, 2009 sal scuze ca nu tiam raspuns da am fost plecat din tara si nu am putut verifica ce sa intamplat pe site. deocamdata nu o mai vand ca am facut rost de bani da la anu poate am sa trec pe altceva Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 16 Noiembrie, 2009 vand ij planeta 5 cu acte in regula este inmatriculata cu nr noi. motorul merge impecabil recent refacut inca este in rodaj, are cauciuc pe spate nou nout, iam pus aprindere electronica, saua este refacuta, bord nou, semnalizari noi + multe alte maruntisuri. piese mai am la ea o roata un cilindru cu piston la r2 etc etc. asigurare platita rca pana in decembrie , itp pana in 2010 luna a 10 a. pret 25 mil neg .......... valabil din nou Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 22 Noiembrie, 2009 SALUT ESTE INSCRISA CU ATAJ IN TALON?? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 25 Noiembrie, 2009 SALUT ESTE INSCRISA CU ATAJ IN TALON?? da are toate actele si este inscrisa cu tot cu atas ca sa fie trecut acolo dar eu nu il folosesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bubikus 2 Adaugat pe 30 Noiembrie, 2009 nu vrei un schimb cu un piaggio hexagon 150cmc,cu acte de 49? /index.php?showtopic=64534&st=0&p=330687&#entry330687">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=64534&st=0&p=330687&#entry330687 da-mi de stire daca vrei.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 2 Decembrie, 2009 nu vrei un schimb cu un piaggio hexagon 150cmc,cu acte de 49? /index.php?showtopic=64534&st=0&p=330687&#entry330687">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=64534&st=0&p=330687&#entry330687 da-mi de stire daca vrei.... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 12 Decembrie, 2009 Un ultim pret? De sezon adica. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 12 Decembrie, 2009 Un ultim pret? De sezon adica. tiam dat pm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 25 Decembrie, 2009 SALUTARI MAI ESTE VALABIL ANUNTUL??? DACA DA LASA SI TU UN NR.DE TELEFON SA PUTEM DISCUTA:telephone: SALUTARI MAI ESTE VALABIL ANUNTUL??? DACA DA LASA SI TU UN NR.DE TELEFON SA PUTEM DISCUTA:telephone: Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
george_heroiu 0 Adaugat pe 26 Decembrie, 2009 Din ce an e motorul? Un ultim pret? Cand si unde poate fi vazuta? Eventual lasa-mi un nr. de tel. pe pm. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 5 Ianuarie, 2010 v-am lasat PM ID timica_fara_frica sau la 0751109556 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
hunters 2 Adaugat pe 28 Ianuarie, 2010 valabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri