Gary 1 Adaugat pe 18 Iunie, 2009 Vand Supermoto Racing, cu max 50 km rulati pe strada. Motorul tunat la 510ccm cu cca. 65 cp. Frana fata, Etrier Brembo cu pompa Beringer radiala de 12mm. Suspensia tunata in germania la firma specializata din campionatul mondial (Klopffleisch) Roti Excel cu Talon. Spate 5 zolli. Toate cablurile si piesele de strada in cutie. Toba Leo Vince. Ghidon conificat etc. Se poate vedea si testa la Kartodromul din Ghimbav/Brasov. Pret 3790,- € Mobil: 0730-636574 Hai ca incepe sezonul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
boss9791 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2009 Un schimb,daca te intereseaza cu un transalp 650 ,Merci. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 Mersi, dar schimb doar cu GSXR 1000 sau R1. Transalp nu ma intereseaza. Bafta la vanzare Poze noi. Veniti cu oferte de schimb!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
urban_stunt_junkie 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 nice bitch bafta la vanzare Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 1 Iulie, 2009 Multumesc. E chiar ceva deosebit, si merge perfect. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
STN 0 Adaugat pe 3 Iulie, 2009 Multumesc. E chiar ceva deosebit, si merge perfect. inmatriculat?rata lunara te-ar interesa?0724666147 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 4 Iulie, 2009 Inmatriculata in germania, dar o am in Brasov. Vanzare cash sau schimb cu GSXR 1000 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ervinbernath 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 arata tare bine motorul. bafta la vanzare. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 22 Iulie, 2009 up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 22 August, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Luchiano 0 Adaugat pe 22 August, 2009 Cu un Ducati 748s sa faci schimb.Daca esti interesat...0753914307 Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 12 Septembrie, 2009 Mersi, dar schimb doar cu GSXR 1000 sau R1. Transalp nu ma intereseaza. Bafta la vanzare Poze noi. Veniti cu oferte de schimb!!! PE FORUM LA "CLTUL NOSTRU DE DiSCUTII" LA VITEZANE, RUBRICA "MOTOCICLEA MEA" al doilea topic [care am ruga] sa fie sters si al treilea, gasesti suzuki gsx-r k7. VEZI, CITESTE SI NE AUZIM. 0723587061 ADRIAN Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bikeman1 1 Adaugat pe 13 Septembrie, 2009 ce an de fabricatie? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bodo13 1 Adaugat pe 23 Septembrie, 2009 poate te intereseaza asta:http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=57019 daca e ceva da un semn si poate ne intelegem cumva Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 21 Octombrie, 2009 Sorry nu vreau 600 ccm. Dar e frumos moto tau. Bafta la vanzare. Poate se gaseste unul la schimb de 1000 ccm sau o Hayabusa Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 17 Noiembrie, 2009 Moto scos din circulatie in germania. Se afla in Brasov si am Brieful si foaia de radiere. A fost inmatriculat pe numele meu. Am si slickuri aproape noi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 17 Ianuarie, 2010 Incepe sezonul si moto mai este de vanzare. Acum la pretul de 3790,- Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 7 Februarie, 2010 :hi: up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete chocolate_girl Adaugat pe 7 Februarie, 2010 frumoasa foc si tunata deshtept. up-up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Oaspete Luc VI Adaugat pe 9 Februarie, 2010 upppp! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 13 Februarie, 2010 :hi: Se topeste zapada!!! Nici unul cu Hayabusa sau ceva 1000cc la schimb !!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 27 Februarie, 2010 :hi: up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ervinbernath 0 Adaugat pe 17 Martie, 2010 cand si daca o sa treac la SM cu siguranta o sa caut motorul asta !! arata fain de tot si merge de draci are. spor la vanzare si sunt sigur ca o sa fie multumit cumparatorul. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 7 Mai, 2010 deja a inceput sezonul, tot nu e nimeni la schimb!!! Am si slickuri noi noute la el. 0730-636574 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Gary 1 Adaugat pe 19 Mai, 2010 :hi: Pret nou 3500 banul jos. 0730-636574 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri