sebyteo 0 Adaugat pe 19 Iunie, 2009 cumpar pantaloni piele racing marime: 52 astept oferte merci Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 20 Iunie, 2009 cumpar pantaloni piele racing culori: rosu/alb/negru marime: 42 pot fi folositi astept oferte merci as avea eu cateva perechi. vezi la semnatura. da-mi PM daca esti interesat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motoreta 20 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 combinezon honda.negru.1.70,cu 70 kg dambovita Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebyteo 0 Adaugat pe 16 Martie, 2010 cineva, ceva? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
motorman34 15 Adaugat pe 21 Martie, 2010 costum moto nou,husa,eticheta,marimea XXL(ptr cineva la 1,80m si 80-85kg).nu sant pantaloni,dar e la un pret super si e in culorile cautate de tine..700 lei... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cobrainterconti 0 Adaugat pe 21 Martie, 2010 cumpar pantaloni piele racing marime: 52 astept oferte merci Alpinestars Apex Leather Pants Sport riding pants that are as suitable for the track as they are for street use. Features: 1.2-1.4mm full grain, drum dyed, leather for excellent abrasion resistanceMultiple stitched main seam construction for maximum tear resistanceSport fit with pre-curved legs for riding comfortErgonomically placed stretch nylon panels for optimal flexibilityAccordion leather flex zones for optimal flexibility in waist area and kneesInternal lining has stretch panel inserts to work in conjunction with outer stretch zones for greater flexibility and comfortInternally re-enforced seat area Built-in PE hip paddingRemovable CE certified GP Knee and Shin Protectors with injection molded shell and dual density foam padding. Alpinestars Sport knee slidersWaist connection zipper allows attachment to selected Alpinestars Leather and Textile jacketsYKK spiral zippers. TPR logos and details 460 dolari (transport din State inclus in pret) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sebyteo 0 Adaugat pe 22 Martie, 2010 Alpinestars Apex Leather Pants Sport riding pants that are as suitable for the track as they are for street use. Features: 1.2-1.4mm full grain, drum dyed, leather for excellent abrasion resistanceMultiple stitched main seam construction for maximum tear resistanceSport fit with pre-curved legs for riding comfortErgonomically placed stretch nylon panels for optimal flexibilityAccordion leather flex zones for optimal flexibility in waist area and kneesInternal lining has stretch panel inserts to work in conjunction with outer stretch zones for greater flexibility and comfortInternally re-enforced seat area Built-in PE hip paddingRemovable CE certified GP Knee and Shin Protectors with injection molded shell and dual density foam padding. Alpinestars Sport knee slidersWaist connection zipper allows attachment to selected Alpinestars Leather and Textile jacketsYKK spiral zippers. TPR logos and details 460 dolari (transport din State inclus in pret) merci, dar vreau ceva mai decent... la pret.. costum moto nou,husa,eticheta,marimea XXL(ptr cineva la 1,80m si 80-85kg).nu sant pantaloni,dar e la un pret super si e in culorile cautate de tine..700 lei... arata bine, dar nu vreau sa renunt la geaca mea... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moshnegutzu 7 Adaugat pe 22 Martie, 2010 merci, dar vreau ceva mai decent... la pret.. arata bine, dar nu vreau sa renunt la geaca mea... salut, dar din iunie anu trecut pana acuma nu tiai gasit? am eu o pereche dar sunt negri. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alexserban81 0 Adaugat pe 30 Aprilie, 2010 cineva, ceva? salut,daca nu ai gasit nimic am o propunere.mi-am luat un costum arlen ness masura 48 ,nadragii s buni dar geaca a trebuit sa o dau ca era mica rau.imi trebuie geaca masura 52.vrei sa ne combinam sa luam un costum 52 si iau eu geaca.costumul costa 420e pun 220 e pt geaca costumul e negru cu dungi aklbe si e pe sit la motofly.ro din ploiesti 0765888825 tre sa dam un avans omului si in 2 sapt il aduce.e de incredere maxima Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri