crazyv_04 0 Adaugat pe 22 Iunie, 2009 VANDUT !!!! multumesc pt interes ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gigi94 0 Adaugat pe 28 Iunie, 2009 Honda Hornet 600s 2006,4950 km super accesorizata. toba carbon Devil cu sistem silence,kit. coada racisg-sport,lampa spate cu leduri ,ghidon al. renthal s.a. ce zici? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 6 Iulie, 2009 merci de oferta dar prioritate are vanzarea ! daca nu iese nimic, vo9i accepta un schimb dar din care sa ma aleg si cu niste banutzi bafta la vanzare pana atunci ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alxcristea 0 Adaugat pe 14 Iulie, 2009 Poate te intereseaza o varianta din astea: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=60598 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 15 Iulie, 2009 interesant .... da`mi mai multe detalii si in special la motor si ce diferenta esti dispus sa acorzi. eu oricum mai am un motor, dar poate il marit . astept oferta ta ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 12 August, 2009 interesant .... da`mi mai multe detalii si in special la motor si ce diferenta esti dispus sa acorzi. eu oricum mai am un motor, dar poate il marit . astept oferta ta ! UP UP Inca valabil !!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 1 Septembrie, 2009 tot aici .... va astept cu oferte la !!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 15 Septembrie, 2009 sus cu el ca prea a picat ! UP UP !!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri