LOTRU 0 Adaugat pe 25 Iunie, 2009 motocicleta este cea din poze , am luat-o recent si nu o pot pastra . in afara de ce se vede am capac monopost si alarma pe ea . se afla in Bucuresti in Drumul Taberei . ptr detalii si vizionare : 0723 699 104 Bob . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Nicu TM 0 Adaugat pe 25 Iunie, 2009 frumos...............succes la vanzare!!!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOTRU 0 Adaugat pe 26 Iunie, 2009 multumesc . haide sus! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
edyus 1 Adaugat pe 27 Iunie, 2009 Bafta la vanzare! ..... poate imi dau banditul in timp util Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LaurBalaur 0 Adaugat pe 27 Iunie, 2009 De ce o vinzi ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOTRU 0 Adaugat pe 15 Iulie, 2009 vreau alta . bafta cu banditul , Edi ! up up up up up up up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
MatrIxDAN 0 Adaugat pe 16 Iulie, 2009 te intereseaza un skimb cu r1 din 2000 + o diferenta ? daca da dami un apel la 0767001670. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
LOTRU 0 Adaugat pe 1 August, 2009 up ! fac si ceva schimburi dar vreau diferenta maricica de bani . up up up up vandut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri