bebe99 0 Adaugat pe 28 Iunie, 2009 PIAGGIO NRG MC3, an 2001, albastru, frane BREMBO cu disc fata/spate, furca upside-down, racire cu lichid, probabil chit MALOSSI (asa am cumparat-o), fuge peste 100km/h. Este inmatriculat la primarie. Pretul ar fi 700 Euro, negociabil. Schimb cu enduro sau cross fara acte, nu ma intereseaza anul. Telefon 0740888427. Chiar nimeni interesat? E negociabil. Chiar nimeni interesat? E negociabil. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex ala bun 1 Adaugat pe 29 Iunie, 2009 Ce defecte are ? Consum ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bebe99 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2009 Mici zgarieturi si o crapatura la suportul pentru picioare. Consum 3-4, si daca ii dai ia mai mult. Nu e cazuta, daca la asta te referi. Haide-ti baieti. Chiar asa scuter prost am? Oricum se negociaza. Haide-ti baieti. Chiar asa scuter prost am? Oricum se negociaza. UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri