cati13 0 Adaugat pe 28 Iunie, 2009 Motocicleta este adusa din Germania si inmatriculata de mine in 2007,am si cartea service .Este in stare buna,consumabilele schimbate recent,bujie iridium ,am chitul de lant nemontat.O vand deoarece mi-am luat un Bmw r1100. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cati13 0 Adaugat pe 28 Iunie, 2009 Motocicleta este adusa din Germania si inmatriculata de mine in 2007,am si cartea service .Este in stare buna,consumabilele schimbate recent,bujie iridium ,am chitul de lant nemontat.O vand deoarece mi-am luat un Bmw r1100.Pretul 1500 euro sau o oferta de bun simt. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bikertibi 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 Salut! Care e ultimul pret? Nu te intereseaza schimb cu o supernova din 2001? Multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
snapshoot 0 Adaugat pe 26 Iulie, 2009 dar top case nu ai la ea? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
snapshoot 0 Adaugat pe 5 August, 2009 dami te rog frumos un nr de telefon sa vorbim pentru ca sunt interesat.poate poti sa pui mai multe poze Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri