zerolasuta 3 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 Vand gsx-r 1000 ,k4(2004) are 26 mii km,revizia facuta la 25mii la wildmotors, schimbat ulei motul 300v lichid racire lichid hidraulic la pompele de frana fata -spate,filtru de aer k&n bujii iridium NGK,semnale fata -spate puig pneurii contisportatak,conducte frana de inox,amortizor ghidon.Motocicleta merge foarte bine si arata la fel,nu e forjata nu sunt vitezoman ,o vand deoarece nu mai am timp de ia voi fii tatic cat de curand.Va multumesc.. PRET-5000EURO POATE FII NEGOCIABIL Dau si o casca,si un costum moto textil streetfighters 0744567584 DAN .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dudus 0 Adaugat pe 2 Iulie, 2009 Super mobra, zice lumea k e best gixxer ever. bafta la vanzare! N-am banii aia, k l-as lua. Nu prea cred, dar daca te intereseaza un schimb cu http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...c=59526&hl= (cu tot cu piese) + diferenta ... da un semn. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 3 Iulie, 2009 nultumesc de oferta dar am masina.....mult succes hopa sus...si mai scadem o sutica de euro!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
emi-act 1 Adaugat pe 4 Iulie, 2009 schimb cu gilera vxr 210 cmc (full malossi, set motor, cilindru, ambreiaj, intinzator, role, curea, furtune racing evacuare galerie + final + silencer, toate mivv + folie talon, amortizoare bitubo, + toate piesele originale) + 2000 euro diferenta? tel 0723 822 432 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 12 Iulie, 2009 multumesc de oferta ,dar nu ma intereseaza... + pneu spate nou BT 015,pretul este usor negociabil .... .... anunt valabil...... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
classalex 4 Adaugat pe 18 Iulie, 2009 User super de treaba,up! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 30 Iulie, 2009 felicitari pentru noua achizitie...succes anunt valabil...pentru a starni curaju clientului mai taiem o suta de euro din pret. schimb cu moto de 600, sport GSX-R(Dupa 2001),F4 SPORT sau RR .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
serious sam 12 Adaugat pe 30 Iulie, 2009 Cand am oferit k1 perfect+2000 ,n-ai vrut...apropo tare motorul up si bafta Ps. ce toba ai pe ea? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 30 Iulie, 2009 nu vreau k1 pentru mine,varul meu vrea sa-si ia motor si m-am gandit ca in felu asta o pot vinde,evacuarea este leovince sbk se aude foarte fain si are si 4 filtre care se pot schimba in fuctie de cum vrei sa se auda. Multumesc pentru apreciere si sa sti ca acum imi pare rau,dar... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scubyduby 0 Adaugat pe 31 Iulie, 2009 schimb cu GSXR 600 2003 --27000KM stare f buna si sa mai dau vreo 1000 euro?nu imi trebuie echipament. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 3 August, 2009 lasa-mi te rog un nr de telefon sa discutam. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scubyduby 0 Adaugat pe 4 August, 2009 0753091088 andrei.sa stii ca motoreta mea este super ok din toate punctele de vedere.ciau Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 15 August, 2009 .... .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zerolasuta 3 Adaugat pe 25 August, 2009 .... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Macarov1 1 Adaugat pe 17 Septembrie, 2009 Te intereseaza? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...mp;#entry323916 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri