clasicmotors 0 Adaugat pe 30 Iunie, 2009 salutare Am cumparat un simson fabricat in anul 1960 pe care vreau sa il repar si sa il tin pentru sufletul meu din pacate necesita ceva reparatii la motor (montaj piston cilindru, chiuloasa) si reglaj precum si coarne si comenzi in rest e ok CINE MA POATE AJUTA eu sunt din Bucuresti dar motorul il am la Buzau insa il pot transporta fara prea multe probleme nu am stiut unde si cui sa ma adresez asa ca am postat aici acest anunt multumesc pt intelegere poate imi trimiteti o idee la igee2002@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gabel629 0 Adaugat pe 1 Iulie, 2009 salutare Am cumparat un simson fabricat in anul 1960 pe care vreau sa il repar si sa il tin pentru sufletul meu din pacate necesita ceva reparatii la motor (montaj piston cilindru, chiuloasa) si reglaj precum si coarne si comenzi in rest e ok CINE MA POATE AJUTA eu sunt din Bucuresti dar motorul il am la Buzau insa il pot transporta fara prea multe probleme nu am stiut unde si cui sa ma adresez asa ca am postat aici acest anunt multumesc pt intelegere poate imi trimiteti o idee la igee2002@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri