senator 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 A Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
tanasescuandrei74 611 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 sa stii ca-s curios CARE o mai fi pretul pt. o "piesa din '61" ... am si eu o jawa tot din anul ala da' de 350 cmc , si ma gandeam "sa-i fac vant"... da' la fel... nu stiu cat sa cer pe ea...(a mea e nefunctionala... si sper sa ramana asa! ) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
c3h2o 2 Adaugat pe 15 Iulie, 2009 niste poze cu moto ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
putzulica 0 Adaugat pe 17 August, 2009 SALUTARI SCUZE DE OFF-TOPIC DAR PE ACEST MODEL AM INVATAT EU SA MERG ACUM 40 DE ANI DIN VINA TATALUI MEU UP PENTRU REGINA MOTOCICLETELOR Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Sutel Alin 0 Adaugat pe 9 Aprilie, 2012 iti dau 3 mil pe ea Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri