so_OzZz 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 In primul rand vreau sa va salut pe toti pt ca sunt nou aici! Pai as vrea sa-mi cumpar unul din aceste modele DNA,Rs,Tzr dar sincer nu m-am hotarat as vrea sa stiu parerea voastra mentionez ca vreau ceva de 50cc nu de alta dar sunt incepator :)) poate puteti sa imi aduceti si mie niste argumente care ar fi mai buna si o sa caut sa achizitionez de aici de pe forum Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alf76tm 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 sal am un tzr dak te intereseaza uita id-ul meu de mess si putem vb mai multe acolo alf76tm Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
m_eastbay 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2009 Salut, in acceasi postura eram si eu acum jumatate de an cand mi-am luat un Aprilia RS 50. Parerea mea e ca TZR-ul e mai tare decat RS 50. Sincer daca as fi in locul tau as lua un TZR. Dna-ul e fara viteze..e putin mai mic, dar pentru aglomeratie e foarte ok.. nu ai probleme cu ambreiajul..cu opritul motorului in interesectii (daca esti la inceput si inca nu le ai cu schimbatu vitezelor). Eu imi vand RS-ul. Daca totusi te-ar interesa, intra pe id-ul meu: m_eastbay sau telefon: 0749 532 083. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
so_OzZz 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2009 chiar nu stie nimeni inafara de m_eastbay cate ceva despre aceste scutere sa pot sa-mi fac si eu o idee ce sa achizitionez? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
lionofjudah 32 Adaugat pe 11 Iulie, 2009 TZR de departe "rules" ! /index.php?showtopic=59736&st=0#entry304095">http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...t=0#entry304095 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
so_OzZz 0 Adaugat pe 11 Iulie, 2009 deci pana acum am un castigator sigur Yamaha TZR dar ... despre gilera dna ce parere aveti? mi se pare mai accesibil ca pret si mai potrivit pt un oras in care porti o batalie pt fiecare metru de asfalt [bucuresti] voi ce parere aveti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
adrian07 2 Adaugat pe 12 Iulie, 2009 tzr ` Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Eriksson 1 Adaugat pe 12 Iulie, 2009 dna e scuter RS urile se strica usor TZR urile isi merita fiecare banutz ca dimensiune nu-i mare diferenta dna pt orash.... si cu o kawa de 600 te descurci in oras Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cata3 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2009 dna e scuter RS urile se strica usor TZR urile isi merita fiecare banutz ca dimensiune nu-i mare diferenta dna pt orash.... si cu o kawa de 600 te descurci in oras Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Eriksson 1 Adaugat pe 14 Iulie, 2009 GPR ul e campion la categoria 50cc :) dar lafel ca cata ...iti recomand TZR ul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri