Yamahaia 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 Se vinde/schimba/combinatii: Skoda Octavia SLX 2,0. din 2001. Instalatie de GPL autorizata, Jante MAK, pachet M&Design. Dotari multiple. 213 mii KM Pret 5500 sau 6000 la schimb (euro) Yamaha TDM 850 din 1995.Recent adusa. Stare excelenta. 44 mii KM 1800 sau 2000 la schimb (euro) Preturile pot fi discutate in functie de oferte. Combinatii pot fi multiple: Masina mai scumpa (cu masina si moto) Masina mai ieftina (cu diferenta din partea cumparatorului) Masina si motor (cu diferenta...depinde de la cine) Cumparat doar motorul Schimb motor (cu diferenta....depinde) Etc..... skoda are 113 mii KM Se vinde/schimba/combinatii: Skoda Octavia SLX 2,0. din 2001. Instalatie de GPL autorizata, Jante MAK, pachet M&Design. Dotari multiple. 113 mii KM Pret 5500 sau 6000 la schimb (euro) Yamaha TDM 850 din 1995.Recent adusa. Stare excelenta. 44 mii KM 1800 sau 2000 la schimb (euro) Preturile pot fi discutate in functie de oferte. Combinatii pot fi multiple: Masina mai scumpa (cu masina si moto) Masina mai ieftina (cu diferenta din partea cumparatorului) Masina si motor (cu diferenta...depinde de la cine) Cumparat doar motorul Schimb motor (cu diferenta....depinde) Etc..... skoda are 113 mii KM cum am specificat preturile sunt orientative pt. ca nu cunosc ce oferte pot fi, atat la schimb cat si la vanzare. Astept oferte si ne intelegem. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Iron Canibal 0 Adaugat pe 8 Iulie, 2009 pot sa-ti ofer schimb de motor.motor fara dif de bani sau masina+motor pt masina ta... http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=56396 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamahaia 0 Adaugat pe 9 Iulie, 2009 man...combinatia asta nu are rost, ma incarc cu inca un motor daca iti dau masina si un schimb motor motor nu ma atrage. ramane valabila combinatia cu masina mai scumpa, chiar si cu o diferenta din partea mea daca este ceva bun. daca nu accept si o masina mai veche (golf,bmw, vitara) cu diferenta de la celalalt up ca mi-a cazut anuntul Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristian72 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2009 Se vinde/schimba/combinatii: Yamaha TDM 850 din 1995.Recent adusa. Stare excelenta. 44 mii KM 1800 sau 2000 la schimb (euro) Preturile pot fi discutate in functie de oferte. Combinatii pot fi multiple: Masina mai scumpa (cu masina si moto) Masina mai ieftina (cu diferenta din partea cumparatorului) Masina si motor (cu diferenta...depinde de la cine) Cumparat doar motorul Schimb motor (cu diferenta....depinde) ne intelegem. ma intereseaza tdm-ul am pentru schimb un en500... cred ca apare in semnatura anuntul meu.. se pare ca nu ...uite un link http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-210529.html este anuntul actualizat eu caut un tdm .... totul se discuta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamahaia 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2009 frumos motor dar nu m-ai nimerit cu chopper-ul. daca e un schimb atunci sa fie ceva minim 600 si mai nou. bafta si te astept cu banu' dupa ce il vinzi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
cristian72 0 Adaugat pe 13 Iulie, 2009 frumos motor dar nu m-ai nimerit cu chopper-ul. daca e un schimb atunci sa fie ceva minim 600 si mai nou. bafta si te astept cu banu' dupa ce il vinzi. poate auzi pe cineva.... indirect iti vinzi motorul tau....care imi place sa auzim de bine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Rabbit 0 Adaugat pe 11 August, 2009 un schimb cu ducati monster 600 din 2001?pt motor id kuzy396 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
huba 1 Adaugat pe 26 August, 2009 salut te intereseaza un opel astra pentru tdm +dif din partea ta? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
orka 0 Adaugat pe 27 August, 2009 Pentru tdm, te intereseaza un gpz din 98, stare foarte buna, 23000 de km. Daca da, astept pm. Bafta. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
sandor gheorghe 0 Adaugat pe 4 Decembrie, 2012 te intereseaza o honda transalp de 650 din 2001 pt skoda ??dau diferenta!!!daka da terog contacteazama 0746337089 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri