teodorciurea 0 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 .Cum scrie si in titlu, vand sau schimb cu auto (chiar si cu diferenta din partea mea) sau motocicleta mai ieftina ( preferabil tot carenata, dupa 1999 ) , KAWASAKI 636 , 130 C.P. , anul fabricatie 2003, adusa in tara in luna mai 2009 . Motocicleta tocmai ce a trecut la pragul de 20.000 km, are scarite si semnalizari sport, crashpaduri, toba LeoVince, geam fumuriu . Motocicleta se afla la Braila, si este in stare foarte foarte buna . Pentru mai multe detalii apelati la 0723842992 , sau pe ym teodor.ciurea@yahoo.com. Pretul este de 3500 euro, negociabil Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ar 55 cbr 1 Adaugat pe 7 Iulie, 2009 Cum scrie si in titlu, vand sau schimb cu auto (chiar si cu diferenta din partea mea) sau motocicleta mai ieftina ( preferabil tot carenata, dupa 1999 ) , KAWASAKI 636 , 130 C.P. , anul fabricatie 2003, adusa in tara in luna mai 2009 . Motocicleta tocmai ce a trecut la pragul de 30.000 km, are scarite si semnalizari sport, crashpaduri, toba LeoVince, geam fumuriu . Motocicleta se afla la Braila, si este in stare foarte foarte buna . Pentru mai multe detalii apelati la 0723842992 , sau pe ym teodor.ciurea@yahoo.com. Pretul este de 4150 euro, negociabil . o honda de 1000 facuta streetfighter te intereseaza? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 2 Septembrie, 2009 Pretul scade la 3400 euro, pret fix. pret pentru variante : 4000 euro ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 19 Martie, 2010 UP 3400 euro fix !!! Urgent! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
AutoGorj 0 Adaugat pe 5 Aprilie, 2010 Schimb cu BMW 318i te intereseaza? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68875 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 9 Aprilie, 2010 Schimb cu BMW 318i te intereseaza? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68875 ti-am dat add pe messenger, vb mai multe acolo. salutare.UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crazyv_04 0 Adaugat pe 12 Aprilie, 2010 motorul meu si o diferenta de la mine de cat consideri tu ! ... 700 EUR ?? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62104 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 12 Aprilie, 2010 Nu, mersi . Modelul nu mi se pare urat, dar diferenta este mult prea mica , fata de diferentele intre motociclete . Spor la vanzare . motorul meu si o diferenta de la mine de cat consideri tu ! ... 700 EUR ?? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=62104 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
explosive 1 Adaugat pe 12 Aprilie, 2010 3500, mult... 2500 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
5nap 0 Adaugat pe 13 Aprilie, 2010 explosive,tu ce bagi ca musca in .... du-te cumpara-ti o bicicleta de banii aia.Se trezesc unii ca tine asa dimineata,fara o viata personala si ce spun?hai sa stric topicul cuiva doar de dragul ca nu am ce face ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
explosive 1 Adaugat pe 13 Aprilie, 2010 Boule, daca cerea 3500 acum un an (Posted07 July 2009 - 05:04 PM) cum sa ceara tot 3500 si acum, mai ales daca vrea sa o dea si urgent. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
5nap 0 Adaugat pe 13 Aprilie, 2010 Daca ai fii avut putin creier in cutia aia care o porti pe cap ai fi vazut ca ultimul post a fost in martie 2010 unde a spus 3500 pret fix,la fel ma repet desii nu-mi place,daca ai fii avut putin creier in dovleacul pe care il porti pe umeri ai fii stiut ca postul poate fii editat! in rest nu-mi permit sa te jignesc,a facut-o suficient natura. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 19 Aprilie, 2010 explosive - pentru a-ti dovedi seriozitatea , te rog frumos suna-ma maine 20-04-2010 si pana seara te astept la braila cu cei 2500 euro ai tai . Daca , cum deja banuiesc , nu ai cei 2500 euro , nu dovedesti altceva decat ca esti la fel ca ceilalti care stau pe forum toata ziua si viseaza . Viseaza mult si frumos . Arata-mi te rog daca cumva ti se pare netul impanzit de oferte de 636 din 2003 sub 3000 euro, si apoi mai vorbim . 5nap - frumoasa motocicleta ai la vanzare , spor la clienti . Pentru restul , pretul motocicletei este de 3300 euro , pret fix. O seara buna . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
5nap 0 Adaugat pe 19 Aprilie, 2010 Multumesc,asemenea si tie! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 24 Aprilie, 2010 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
teodorciurea 0 Adaugat pe 6 Mai, 2010 UP Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri