andrei18 0 Adaugat pe 12 Iulie, 2009 Se vinde Aprilia SR 50 An fabricatie: 2001 Capacitate: 49 cc Kilometraj: 120 km/h Kilometri reali: 9400 km Scuterul este recent adus din Spania. Toate actele in regula, factura tradusa si legalizata la notar, certificat, etc. Defecte: 1 singur defect, nu are stopu pe spate, a fost spart la transport asa ca l-am scos, si nu am mai stat sa il cumpar. In rest toate comenzile functionale Viteza maxima: 95-100 ( 1 singura pers.) Viteza maxima: 80-85 (2 persoane) Posibilitatea cresterii vitezei deoarce are 120 in bord, am inteles ca este prin schimbarea tobei cu una sport, avand filtrarea aerului mai buna, si viteza va creste cu 15-20 din cate am inteles de la un service. Din propria experienta pot sa spun ca are un demaraj foarte bun, pe 300 m am facut niste masini, la drum lung nu face, da pe scurta distanta are demaraj foarte bun. Poze: Pretul este de 700 euro negociabil. Pretul nu este batut in cuie se negociaza, fiti atenti la ultimu pret Date de contact: * Numar de telefon: 0761 50 23 45 * Adresa e-mail sau IM: bond_s3th@yahoo.com Nu prea intru pe forum. 650 euro up up up !!!!!! 650 EURO URGENT USOR NEGOCIABIL Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri