supapa_jr Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Caut loc de munca in domeniul auto/moto/atv ,in principiu agent de vanzari, dar putem discuta si alte functii, detin carnet de conducere cat. a+b, am cat de cat experienta in d-ale motocicletelor etc. daca stiti pe cineva care are nevoie de un salariat serios astept raspuns aici pe forum sau PM. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supapa_jr Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 cred ca pot da UP acum :)) am ramas fara job... ca si diplome am diploma de BAC ,de mecanic in motoare si tehnician in transporturi...am lucrat pana acum in curierat si statistica...asa ca am experienta cu persoane...daca stiti pe undeva ca au nevoie sau chiar voi pe la firme ... ma invat repede :) Multumesc PS: In Bucuresti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mciaulih Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 cred ca pot da UP acum :)) am ramas fara job... ca si diplome am diploma de BAC ,de mecanic in motoare si tehnician in transporturi...am lucrat pana acum in curierat si statistica...asa ca am experienta cu persoane...daca stiti pe undeva ca au nevoie sau chiar voi pe la firme ... ma invat repede :) Multumesc PS: In Bucuresti. Succes in gasirea cat mai rapid a unui loc de munca. Daca aud ceva care te poate ajuta te anunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lionofjudah Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretender Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 incercati pe www.balaur.ro suna ciudat insa numele domeniului are o explicatie de basm... este un motor de cautare care aduce informatie din ~ 7 site-uri specializate pe oferte/cereri de job Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts