marushin 0 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 vand anvelope noi michelin pilot power CT2 190/50 ZR17 73(W) Pilot Power 2 CT - pret 150 euro 120/70 ZR17 58(W) Pilot Power 2 CT - pret 110 euro comenzile doar la telefon !!!: 0740204337 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 La pretul asta iti iei set GP Racer - no offense! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 Pilot power road 2CT sunt cele mai proaste gume pe care eu le-am vazut ... Am avut un set montat pe CB1300 si va spun cu cea mai mare sinceritate ca sunt varza . 1 . Se incalzesc foarte foarte greu 2 . La franarile mai puternice roata fata se bloca si se ducea ca sania ( era sa iau niste trante meseriase din aceasta cauza ) 3 . Daca accelerai mai tare la plecarea de pe loc , roata spate rupea aderenta si trebuia sa reduc . Mentionez ca gumele erau noi si dupa 800 Km se comportau exact la fel , am incercat toate variantele , am marit presiunea la roti acelasi rezultat , am scazut presiunea la roti la fel . Ajunsesem sa-mi fie frica sa pun frana pe o curba ... de carosabil ud nici nu mai zic . Sunt exact opusul gumelor pilot power race . Sunt varza varza varza varza !!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 Esti tu prea agresiv, d'aia Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 Esti tu prea agresiv, d'aia Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marushin 0 Adaugat pe 17 Iulie, 2009 fiecare cu parerea lui , nimic nu e obligatoriu . din pretul respectiv se poate negocia !! nu e pret batut in cuie ...si nu cred ca gasesti sub pretul meu . cine este interesat gumele sunt fabricatie 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yo4hgx 5 Adaugat pe 20 Iulie, 2009 fiecare cu parerea lui , nimic nu e obligatoriu . din pretul respectiv se poate negocia !! nu e pret batut in cuie ...si nu cred ca gasesti sub pretul meu . cine este interesat gumele sunt fabricatie 2009 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marushin 0 Adaugat pe 21 Iulie, 2009 Ai si alte masuri? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
yo4hgx 5 Adaugat pe 21 Iulie, 2009 da am si altele la comanda sigur. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
marushin 0 Adaugat pe 29 Iulie, 2009 Numai Michelin?... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
myxu 0 Adaugat pe 5 August, 2009 salut ..ma intereseaza si pe mine un set ..putin negociat cum zicei tu ..treaba cu ; cuiul ;-)....dar nu raspunzi la telefon...0749614347..astept un semn de la tine daca mai este de actualitate anuntul ...ionut nu-mi scrie ca nu intru des pe sait..multumesc..astept un tel de la tine Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri