Victor C. 0 Adaugat pe 8 August, 2009 5,200 euro, foarte putin folosita, impecabila, fara nici o zgarietura, carte service Honda Victor - tel 0724 299 581 ... . Up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 8 August, 2009 Victor incearca-ma , pt. ca INCA am banii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ajkasy 0 Adaugat pe 8 August, 2009 Variante auto cu un BMW 525? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Victor C. 0 Adaugat pe 18 August, 2009 Victor incearca-ma , pt. ca INCA am banii Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
ady65ph 1 Adaugat pe 24 August, 2009 cind, ai timp zi-mi ceva de marime la echipaent si ceva amanunte Ady lUNI vin sa ti-o cumpar [singurul impediment este cum negociem ] .Motorul e perfect. te sun Ady SA-MI DAI SI MIE UN SEMN, MIERCURI VIN CU SOTIA IN BUCURESTI DACA NU-TI REZOLVI PROBLEMA SA-MI DAI SI MIE UN SEMN, MIERCURI VIN CU SOTIA IN BUCURESTI Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri