Alexyz Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...005-209626.html Atentie la motocicleta asta, este o mare teapa. Am fost pus pe drumuri degeaba 300 km de posesorul acestei motociclete. Zic posesor si nu proprietar pt ca nici acte pe numele lui nu are. Deci, sa incepem.Timp de o saptamana am vorbit cu omul la telefon, timp in care m-a asigurat ca motocicleta este, citez, "cum vine ea din fabrica" si ca nu bat drumul de pomana. Bun, ajung acolo, din start observ scarita stanga rupta. Il intreb ce s-a intamplat si imi zice ca a avut accident cu o saptamana in urma, timp in care nu a pomenit absolut nimic de vre-o cazatura sau scarita rupta la telefon. Observ apoi zgarieturi tot pe partea stanga si o crapatura de toata frumusetea langa semnalizare. Vazand ca omul e neserios, incep sa o analizez mai cu atentie. Observ ca in partea dreapta carenele stateau la distanta de 6-7 cm de cadru, iar in partea stanga, erau lipite de cadru. Cadrul avea multe zgarieturi si lovituri, ca urmare a accidentului in care a fost implicat fostul proprietar, accident de care, normal, nu imi spusese nimic la telefon. Tot la telefon imi comunicase ca motocicleta are cauciucuri si placute de frana noi, care, bineinteles in realitate erau sub orice critica, la fel si lantul, plus ca uleiul si lichidul de frana erau negre. Am incercat totusi sa mai negociez, dar nu am avut cu cine sa ma inteleg, asa ca am plecat. As fi oferit maxim 2600-2700 Euro. Mai mult nu merita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stancu5 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 cand o sa iti iei 1000 rr la 2600-2700 de euro sa ma anunti si pe mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasescuandrei74 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...005-209626.html Atentie la motocicleta asta, este o mare teapa. Am fost pus pe drumuri degeaba 300 km de posesorul acestei motociclete. Zic posesor si nu proprietar pt ca nici acte pe numele lui nu are. Deci, sa incepem.Timp de o saptamana am vorbit cu omul la telefon, timp in care m-a asigurat ca motocicleta este, citez, "cum vine ea din fabrica" si ca nu bat drumul de pomana. Bun, ajung acolo, din start observ scarita stanga rupta. Il intreb ce s-a intamplat si imi zice ca a avut accident cu o saptamana in urma, timp in care nu a pomenit absolut nimic de vre-o cazatura sau scarita rupta la telefon. Observ apoi zgarieturi tot pe partea stanga si o crapatura de toata frumusetea langa semnalizare. Vazand ca omul e neserios, incep sa o analizez mai cu atentie. Observ ca in partea dreapta carenele stateau la distanta de 6-7 cm de cadru, iar in partea stanga, erau lipite de cadru. Cadrul avea multe zgarieturi si lovituri, ca urmare a accidentului in care a fost implicat fostul proprietar, accident de care, normal, nu imi spusese nimic la telefon. Tot la telefon imi comunicase ca motocicleta are cauciucuri si placute de frana noi, care, bineinteles in realitate erau sub orice critica, la fel si lantul, plus ca uleiul si lichidul de frana erau negre. Am incercat totusi sa mai negociez, dar nu am avut cu cine sa ma inteleg, asa ca am plecat. As fi oferit maxim 2600-2700 Euro. Mai mult nu merita. cred ca si tu ai "unele probleme" la mansarda... vezi ca-i belita motocicleta , MAI STAI LA DISCUTII?! UMPLI "FRIGIDERUL" PAPAGALULUI SI MERGI MAI DEPARTE... :wacko: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alx31 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 trebuia sa ii zici dinainte ca daca te pune pe drumuri degeaba sa iti plateasca benzina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butcher Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Este ceva uzual.eu am batut 4 drumuri de bucuresti pana am luat motorul actual.restul,cazaturi.nici gratis sa le fi luat nu aveai ce scoate din ele.bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA007tuning Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Exista coltul turnatorilor pt topicuri de genu asta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasescuandrei74 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 trebuia sa ii zici dinainte ca daca te pune pe drumuri degeaba sa iti plateasca benzina. ASTA-I UN BANC , NU?! O "GLUMITZA INOCENTA" NU? =)) Exista coltul turnatorilor pt topicuri de genu asta... asa , asa ! INCHIDE TOPIC-UL ! e ceva prea "uzual"... sunteti barbati sau CE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA007tuning Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 asa , asa ! INCHIDE TOPIC-UL ! e ceva prea "uzual"... sunteti barbati sau CE? Ti se pare cumva ca l-am inchis???!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts