leob 0 Adaugat pe 20 August, 2009 Vand geaca, folosita de cateva ori, protectii hard umeri, coate, spate , mesada detasabila. Achizitionata din Franta. Motiv, este un numar mai mare. Pret 200lei. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
leob 0 Adaugat pe 1 Septembrie, 2009 Valabil! 180lei. 160lei !! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
leob 0 Adaugat pe 9 Septembrie, 2009 Valabil! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Yamahaia 0 Adaugat pe 10 Septembrie, 2009 daca e mare pt. tine, spune ce dimensiuni ai sa-mi fac o idee daca imi vine. eu am 180 si cam 84 kile Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
leob 0 Adaugat pe 10 Septembrie, 2009 daca e mare pt. tine, spune ce dimensiuni ai sa-mi fac o idee daca imi vine. eu am 180 si cam 84 kile Cam pe acolo. Este mare pentru tine..... Merge pentru bust de 120-125cm. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
leob 0 Adaugat pe 23 Septembrie, 2009 Vandut! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri