nimrod 0 Adaugat pe 18 August, 2009 Salut Vand geaca/pantaloni din textil. Protectii moi. Marimea L cred (verific acasa) - eu am 1.88 si 83 kg. Pret: 250 RON impreuna up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
barboge 0 Adaugat pe 19 August, 2009 Pret? Si de unde esti? Scuze, sunt chior. Am vazut pretul. Totusi, de unde esti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nimrod 0 Adaugat pe 27 August, 2009 Bucuresti up pret negociabil etc. Eu nu mai am ce sa fac cu ele si stau degeaba prin sifonier Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
gusteru_streetfighter 0 Adaugat pe 27 August, 2009 te-ar interesa un schimb cu niste ghete icon field armour mas 44-45?mai am si alte echipamente(niste geci si o pereche de pant textil) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nimrod 0 Adaugat pe 29 August, 2009 nu, multumesc, m-am lasat de sportul asta in urma unui accident avut (culmea) cu masina. Sunt dispus la alte schimburi daca are cineva idei (eventual cu diferenta din partea mea) dar nu echipament moto :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto_pitzi 170 Adaugat pe 31 August, 2009 nu, multumesc, m-am lasat de sportul asta in urma unui accident avut (culmea) cu masina. Sunt dispus la alte schimburi daca are cineva idei (eventual cu diferenta din partea mea) dar nu echipament moto :) schimb cu porcursori de guineea te coafeaza? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nimrod 0 Adaugat pe 31 August, 2009 pot fi dresati sa atace musafirii sau sa-mi aduca berea? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
moto_pitzi 170 Adaugat pe 31 August, 2009 pot fi dresati sa atace musafirii sau sa-mi aduca berea? nu stiu, uite noi nu ne-am gandit la asta. iti pot spune insa ca "guita" cand deschizi frigiderul sau fashai punga . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nimrod 0 Adaugat pe 4 Septembrie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nimrod 0 Adaugat pe 16 Septembrie, 2009 up Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nimrod 0 Adaugat pe 25 Septembrie, 2009 vandut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri